Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Ύμνοι Σκαριόλο για τη χρυσή γενιά του ισπανικού μπάσκετ

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο έδωσε πολλά συγχαρητήρια στην εθνική Ισπανίας, εξήγησε πόσο σημαντική είναι κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου, ενώ εξύμνησε τη χρυσή γενιά των 80αρηδων για τις επιτυχίες της!

Υπερήφανος για τους «φούριας ρόχας» εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Σέρτζιο Σκαριόλο, χαρακτηρίζοντας την τωρινή γενιά ως την καλύτερη στην ιστορία του ισπανικού μπάσκετ, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει τον σεβασμό του, για τον καθένα ξεχωριστά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιταλού τεχνικού: «Αυτή η ομάδα με παίκτες βετεράνους αλλά και πιο νέους έχει αφήσει το στίγμα της, κάνοντας το άθλημα από τα κορυφαία της χώρα».

Ενώ για την αξία του μεταλλίου συμπλήρωσε: «Είναι ακόμα πιο σημαντική η κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου γιατί παλέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό γι αυτό».

Στην συνέχεια μίλησε για τους 4 βετεράνους παίκτες:

Για τον Πάου Γκασόλ: «Όταν έχεις ένα παίκτη πειθαρχημένο, γνώστη του αθλήματος, που σέβεται την δουλειά του προπονητή, είναι ευλογία. Σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες έκανε από τα καλύτερα παιχνίδια του στην εθνική ομάδα. Είναι ηγέτης και ξέρει πώς να το δείχνει».

Για τον Φελίπε Ρέγιες: «Έχει μεγάλη καρδιά. Είναι παράδειγμα για όλους».

Για τον Ναβάρο: «Ο Χουάν Κάρλος ήταν ένας από τους ηγέτες της ομάδας και αποδέχθηκε τον νέο του ρόλο στο Ρίο. Είναι ένας σιωπηλός ηγέτης μιας ομάδας που ξέρει πολύ καλά».

Για τον Καλντερόν: «Τον ευχαριστώ πολύ για την συμπεριφορά που έδειξε σε όλο το τουρνουά».

Επιμέλεια: Δημήτρης Μαχαίρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x