Betmasters

Υπάρχει αξία στο 6,15 της Μίντλεσμπρο

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr τη νίκη-πρόκριση των «Smoggies» , απέναντι στη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ», για τον τρίτο γύρο του Λιγκ Καπ Αγγλίας.

Η στήλη «τρέχει» οκτώ σερί περασμένα σημεία, με την επιβεβαίωση στο Σάλτσμπουργκ-Αούστρια Βιέννης μόνο να μας χαρίζει αποδόσεις επιπέδου 14,00 και 7,50!

Αυτό σαφέστατα και επιτρέπει να κυνηγήσουμε για μία ακόμη φορά ορισμένα εξεζητημένα σημεία. Όχι στην τύχη, αλλά με αιτιολόγηση όπως και προ ημερών στο αυστριακό ντέρμπι, όπως στην κόντρα της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Θέλτα κτλ. Ο προσανατολισμός της Λίβερπουλ τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει και στόχος πλέον είναι πρωτίστως ένα πρωτάθλημα που τόσο λείπει, αλλά και ευρωπαϊκές διακρίσεις.

Είναι η πολυνίκης ομάδα του Λιγκ Καπ με οκτώ κατακτήσεις και έντεκα συμμετοχές σε τελικό, σε 54 διοργανώσεις, και υπό αυτήν την έννοια η κόντρα της απέναντι στη Μίντλεσμπρο ίσως είναι επιλογή χαμένη, εξ αρχής, από χέρι. Ακολουθεί μία «διαβολοβδομάδα» για τον Μπρένταν Ρότζερς και τους παίκτες του, με την Έβερτον να περιμένει το ντέρμπι του Μέρσισαϊντ στο «Άνφιλντ» εξίσου πληγωμένη μετά την γκέλα ολκής από την Κρίσταλ Πάλας, ενώ έρχεται και ευρωπαϊκή υποχρέωση με τη Βασιλεία για το Τσάμπιονς Λιγκ στο πάντα δύσκολο «Σεν Γιάκομπς Παρκ».

Η κάτοχος του Λιγκ Καπ του 2012 αντιμετωπίζει την «Μπόρο», η οποία έχει τρεις σερί νίκες στην Τσάμπιονσιπ όπου πέραν του επιθετικού της πλουραλισμού δείχνει και αξιόπιστη άμυνα. Η Λίβερπουλ, λογικά, θα έχει για πρώτη φορά βασικό τον Λάμπερτ, τον Κόλο Τουρέ στην ενδεκάδα και παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής ως τώρα. Θα ξεκουραστεί ο Μπαλοτέλι, Στάριτζ και Τζόνσον έχουν τραυματισμούς, ενώ Κοουτίνιο και Χέντερσον αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα και θεωρείται απίθανο να τους ρισκάρει ο Ρότζερς. Πλην του βασικού χαφ Ουάιτχεντ, που είναι τιμωρημένος, ο Αϊτόρ Καράνκα δεν έχει άλλο σοβαρό άμεσο θέμα.

Η Λίβερπουλ είναι σε κακή κατάσταση στο πρωτάθλημα για να δώσει τόσο μεγάλη αξία όσο τα προηγούμενα χρόνια στο Λιγκ Καπ. Από την άλλη κάποιος μπορεί να πει ότι αν τελικά η σεζόν δεν εξελιχθεί καλά, η διοργάνωση αυτή (ένας τελικός ή ένα τρόπαιο) ίσως αποτελέσουν κάτι.

Το ζήτημα είναι πώς η δεύτερη ομάδα της Λίβερπουλ απέναντι σ΄ αυτή τη Μίντλεσμπρο, που μπορεί να βρει γκολ στο «Άνφιλντ» κι αντιμετωπίζει ως τεράστια πρόκληση την αναμέτρηση, δεν είναι για 1,35! Η παράδοση είναι υπέρ των γηπεδούχων, οι οποίοι έχουν να χάσουν από το 1976 εντός από τη Μίντλεσμπρο. Το «διπλό» στο 6,15 αποτελεί ένα σημείο που έχει περισσότερες πιθανότητες απ΄ όσες φαίνεται.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

139. ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ: 2 (6,15)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x