Stoiximan Super League

Υπάρχει «φως» στον Παναθηναϊκό

Ελπιδοφόρα η εμφάνιση του Παναθηναϊκού παρά την ήττα στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ (2-1). Συγχαρητήρια από τον Αλαφούζο για την προσπάθεια. Ευκαιρία για περαιτέρω βελτίωση στη διακοπή.

Σε κανέναν δεν αρέσει να χάνει. Όμως υπάρχουν ήττες και… ήττες. Κι όσο κι αν για το μέγεθος και την ιστορία του Παναθηναϊκού δεν είναι ποτέ ευχάριστο να χάνει, η χθεσινή ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα πέρα από την πικρή αφήνει και μία γλυκιά γεύση. Οι «πράσινοι» πιστοποίησαν την αγωνιστική τους άνοδο και έδειξαν ότι μπορεί να είναι ανταγωνιστικοί. Παίζοντας απέναντι σε έναν αντίπαλο με πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ κι εκτός έδρας, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου στάθηκε καλά στο γήπεδο και θα μπορούσε να πάρει τουλάχιστον το βαθμό. Αν ο Μπεργκ ήταν πιο εύστοχος σε ένα τετ-α-τετ και στο πέναλτι του 81’ ή αν έλειπαν πάλι αρκετά ατομικά λάθη…

Ο Γιάννης Αλαφούζος, που παρακολούθησε το ματς με τον Ιβάν Σαββίδη, μετά το τέλος του πήγε στα αποδυτήρια και έδωσε συγχαρητήρια για την προσπάθεια και τη μαχητικότητα που έδειξαν οι παίκτες του.

Παρά τις πολλές αποχωρήσεις, τη δραστική μείωση του μπάτζετ, τα πολλά νέα πρόσωπα και την εμπιστοσύνη σε πολλά νέα παιδιά, ο Παναθηναϊκός δείχνει να βρίσκει το δρόμο του. Ένας δρόμος που, πάντως, είναι ακόμη μακρύς μέχρι να τον οδηγήσει στα στάνταρ του παρελθόντος. Για κάθε μεγάλο ταξίδι, ωστόσο, απαιτείται το πρώτο βήμα…

Η διακοπή θα βοηθήσει

Ο χρόνος είναι σαφές πως δουλεύει υπέρ του Παναθηναϊκού. Η διακοπή του πρωταθλήματος θα βοηθήσει να γίνει δουλειά στις αδυναμίες της ομάδας, προκειμένου να παρουσιαστεί καλύτερη στο παιχνίδι της επόμενης Κυριακής με τον Πανθρακικό στη Λεωφόρο. Τα σχέδια του Γιάννη Αναστασίου εξυπηρετεί και το γεγονός ότι σε αντίθεση με παλαιότερα χρόνια, πλέον στους «πράσινους» δεν υπάρχουν πολλοί διεθνείς. Υποχρεώσεις έχουν μόνο οι Καπίνο, Σίλντενφελντ, Μαρινάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός και Καρέλης. Ο προπονητής της ομάδας θεωρεί πως στο χρόνο που έχει θα μπορέσει να ενσωματώσει καλύτερα τους νέους παίκτες της ομάδας κι όσοι αποκτήθηκαν στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου θα βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση.

* Ο Βίκτωρας Κλωναρίδης αποχώρησε από το χθεσινό ματς με ενοχλήσεις στη μέση. Έχει ένα αιμάτωμα, αλλά δεν υπάρχει ανησυχία για την κατάστασή του.

* Στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος πιθανώς να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα της επέκτασης των συμβολαίων του Τάσου Λαγού και του Ζέκα, που λήγουν το 2014 και το 2015 αντίστοιχα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x