Γαλλία

«Υπάρχει κατ’ αρχήν συμφωνία με Μπιέλσα»

Την προφορική συμφωνία με τον Μαρσέλο Μπιέλσα ανακοίνωσε μετά το τέλος του κυριακάτικου ματς με τη Λιλ ο πρόεδρος της Μαρσέιγ, Βινσέντ Λαμπρούν.

Μια… ανάσα από την συμφωνία με τον Μαρσέλο Μπιέλσα βρίσκεται η διοίκηση της Μαρσέιγ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρόεδρος του γαλλικού συλλόγου, Βινσέντ Λαμπρούν, στους εκπροσώπους του Τύπου μετά το τέλος της ισόπαλης αναμέτρησης με τη Λιλ.

Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας τόνισε ότι οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει προφορικά και απομένουν τα τυπικά για να αναλάβει την ομάδα από την επόμενη σεζόν ο Αργεντινός τεχνικός.

«Έχουμε έρθει σε συμφωνία μαζί του και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να υπογράψουμε τα συμβόλαια», ανέφερε αρχικά ο Λαμπρούν για τον 59χρονο προπονητή, ο οποίος είχε ακουστεί και για την Εθνική Ελλάδας και η περίπτωσή του ήταν δύσκολη εξ’ αρχής για οικονομικής λόγους, και πρόσθεσε:

«Μπορώ να πω ότι η Μαρσέιγ θα έχει έναν σπουδαίο προπονητή την επόμενη σεζόν».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Μασσαλοί είναι έκτοι στον βαθμολογικό πίνακα του γαλλικού πρωταθλήματος, με το ενδεχόμενο να καταλάβουν κάποια θέση που οδηγεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις να μοιάζει απίθανο.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x