F1

Υπάρχει ζωή μετά τον Κίμι

Στην επόμενη μέρα της Lotus αναφέρθηκε ο Ερίκ Μπουγιέ. Το αφεντικό της Lotus σχολίασε την απόφαση του Ραϊκόνεν να φύγει από την ομάδα και ονομάτισε τους πιθανούς αντικαταστάτες του.

Την απογοήτευσή του από την αποχώρηση του Κίμι Ραϊκόνεν από τη Lotus εξέφρασε ο Ερίκ Μπουγιέ.

Το αφεντικό της ομάδας τόνισε πως δεν νιώθει πικρία για την απόφαση του Φινλανδού πιλότου να επιστρέψει στη Ferrari , τονίζοντας πως έτσι παίρνει την εκδίκησή του από τη σκουντερία για τον τρόπο που τον είχαν απομακρύνει από την ομάδα.

Στη συνέχεια ο Μπουγιέ αναφέρθηκε στην επόμενη ημέρα της Lotus και στους πιθανούς αντικαταστάτες του Κίμι Ραϊκόνεν.

Μάσα και Χούλκενμπεργκ βρίκσονται στο μεταγραφικό στόχαστρο της ομάδας, ωστόσο ακόμη στην Lotus δεν έχουν αποφασίσει αν θέλουν έναν έμπειρο πιλότο, ή έναν νεότερο.

«Νιώθω απογοήτευση, αλλά όχι πικρία. Θα θέλαμε να κρατήσουμε τον Κίμι και να συνεχίσουμε αυτήν την ωραία ιστορία που έχουμε εδώ και δύο χρόνια, αλλά πρέπει είμαστε ρεαλιστές και να δούμε τα πράγματα όπως είναι», δήλωσε για να συνεχίσει:
«Θα πρέπει να ρωτήσετε τον ίδιο πως επιστρέφει στην ομάδα από την οποία δεν είχε αποχωρήσει με τον καλύτερο τρόπο. Κατά την άποψη μου ήθελε περισσότερη ασφάλεια. Ακόμη, υπάρχει και το στοιχείο της εκδίκησης. Του είχαν δείξει την πόρτα και τώρα τον φώναξαν πίσω. Αλλά αυτό είναι η δική μου θεωρία».

Όσον αφορά την επόμενη μέρα δήλωσε:

«Τώρα χρειαζόμαστε ένα όνομα. Αν δεν καταφέρουμε να κλείσουμε ένα μεγάλο όνομα θα πρέπει να δουλέψουμε σε βάθος χρόνου για να κάνουμε μεγάλο το δικό μας όνομα. Όσον αφορά τους Χούλκνεμπεργκ και Μάσα είναι και οι δύο πολύ γρήγοροι. Ο Φελίπε είναι πιο γρήγορος τώρα, παρά στο ξεκίνημα της καριέρας του, είναι σχεδόν Παγκόσμιος πρωταθλητής, έχει αρκετή εμπειρία και είναι πολύτιμος. Εξίσου καλός είναι και ο Χούλκενμπεργκ. Το ερώτημα είναι τώρα αν θέλουμε να δουλέψουμε με έναν έμπειρο πιλότο, ή έναν νεότερο. Όποια και να είναι η απόφασή μας είναι ρίσκο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x