Μαχητικά Αθλήματα

Υπάρχουν και χειρότερα για τον Πακιάο

Ιδιαίτερα σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός που αποκόμισε ο Μάνι Πακιάο στον ώμο του δεξιού του χεριού κατά την προετοιμασία για τον αγώνα με τον Φλόιντ Μέιγουεδερ. Μπαίνει στο χειρουργείο.

Ο Φλόιντ Μέιγουεδερ πήρε «χειρουργικά» τη νίκη απέναντι στον Μάνι Πακιάο. Υπάρχουν όμως και χειρότερα για τον Φιλιππινέζο. Ο τραυματισμός που αποκόμισε στον ώμο του δεξιού του χεριού κατά την προετοιμασία, επιδεινώθηκε στον αγώνα και θα χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να υποβληθεί σε επέμβαση.

«Σαμποτάζ»

Ο Πακιάο τραυματίστηκε περίπου τρεις εβδομάδες πριν την μεγάλη μάχη. Οι σκέψεις να ακυρωθεί ο αγώνας εγκαταλείφθηκαν γρήγορα και προτιμήθηκε για κάποιες ημέρες να προπονηθεί συντηρητικά. Όμως οι πόνοι δεν τον εγκατέλειψαν.

Η αμερικανική υπηρεσία αντί-ντόπινγκ (USADA) ενημερώθηκε για τον τραυματισμό, διαβεβαίωσε με τη σειρά της ότι η φαρμακευτική αγωγή που προτάθηκε για την αντιμετώπιση του θέματος «είναι νόμιμη», κάτι πάντως που δεν έπεισε την αθλητική επιτροπή της Νεβάδα και έκανε τον Φιλιππινέζο να την κατηγορήσει για «σαμποτάζ».

Ο τραυματισμός και η επιβεβλημένη επέμβαση βάζουν φρένο όχι μόνο στα σενάρια για ρεβάνς, αλλά ίσως ακόμη και στην καριέρα του μιας και βαδίζει στα 37 του χρόνια...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x