Χάντμπολ

Υπέγραψε στον ΠΑΟΚ ο Σανίκης

ΠΑΟΚ και Γρηγόρης Σανίκης τα βρήκαν σε όλα και ο αριστερός ίντερ ενισχύει σημαντικά την ομάδα ως το τέλος της σεζόν.

Έστω και με καθυστέρηση λίγων μηνών (καθώς ήταν κοντά το καλοκαίρι), ο Γρηγόρης Σανίκης θα ενισχύσει τον ΠΑΟΚ.

Ο 36χρονος αριστερός ίντερ τα βρήκε σε όλα με τους Θεσσαλονικείς και αποτελεί μια σπουδαία προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας ως το τέλος της σεζόν.

Ο Σανίκης έχει αγωνιστεί σε Φίλιππο Βέροιας και ΑΕΚ, ενώ στο παρελθόν (2004-2013) αγωνίστηκε στην Γερμανία με εξαιρετική επιτυχία, αφήνοντας πολύ καλό όνομα στην Bundesliga και ήταν στέλεχος της σπουδαίας Εθνικής που κατέκτησε την έκτη θέση στο Παγκόσμιο της Τυνησίας το 2005.

Η ανακοίνωση:

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον αθλητή Γρηγόρη Σανίκη μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ αγωνίζεται στη θέση του αριστερού ίντερ. Στο παρελθόν έχει περάσει από Φίλιππο Βέροιας και ΑΕΚ εντός συνόρων ενώ έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία και στο φημισμένο πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα.

Το 2005 με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας κατέκτησε της έκτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Τυνησίας. Πέρσι στέφθηκε Νταμπλούχος Ελλάδος με τους Βεροιώτες.

O 36χρονος αθλητής θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες προπονήσεις με την ομάδα ώστε να τεθεί στη συνέχεια και στη διάθεση του Νίκου Γεωργιάδη για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Δικεφάλου σε πρωτάθλημα και κύπελλο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x