Betmasters

Υπερβολικό το 5,00 της Άουε!

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr το ποντάρισμα στο – θεωρητικό – αουτσάιντερ, στην αναμέτρηση της Φορτούνα Ντίσελντορφ με την Άουε για την Τσβάιτε Λίγκα της Γερμανίας.

Η Έρτζεμπιργκε μπήκε δυναμικά στην επανέναρξη της δεύτερης κατηγορίας, με νίκη που πριν τη διακοπή δύσκολα θα μπορούσε να πετύχει. Βρίσκεται στην τελευταία θέση της δεύτερης κατηγορίας με 17 πόντους, όσους έχουν οι Σεντ Πάουλι και 1860 Μόναχο. Το 2-0 επί της Λειψίας, που ναι μεν δεν θυμίζει την ομάδα η οποία άρχισε το πρωτάθλημα αλλά παραμένει ισχυρή στην κατηγορία, δείχνει πώς η Άουε από εδώ και πέρα θα παλέψει όλα τα παιχνίδια, ανεξαρτήτως αντιπάλων, για να σώσει τη χρονιά και κυρίως πώς, πλέον, έχει τη δυναμική να το πετύχει.

Τα τέσσερα γκολ εκτός έδρας και το γεγονός πώς δεν έχει επικράτηση ως φιλοξενούμενη είναι μεγάλα μείον. Φαίνονται, όμως, τούτα στην απόδοση που τη συνοδεύει στο Ντίσελντορφ, κόντρα στη Φορτούνα. Θεωρητικός στόχος των γηπεδούχων είναι η άνοδος, έστω μέσω πλέι οφ. Στο 1-1 στην Καρλσρούη έπαιξε από το 39΄ με δέκα, έμεινε πίσω στο σκορ και ισοφάρισε σχεδόν αμέσως. Είναι δυνατός αντίπαλος, όμως εντός έδρας, φέτος, έχει τρεις νίκες σε δέκα παιχνίδια και αρνητικό πρόσημο γκολ (13-14).

Οι τιμωρίες των βασικών αμυντικών Mπρούνο Σοάρες και Ταχ την αποδυναμώνουν αμυντικά, ενώ ο τραυματισμός του Κρίστιαν Γκάρτνερ τής στερεί έναν δυναμικό μέσο. Κάρτες συμπλήρωσε στην Άουε ο ποιοτικός, για τα δεδομένα της κατηγορίας, Λιθουανός μεσοεπιθετικός Άρβιντας Νοβίκοβας που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. O Tόμισλαβ Στίπιτς στηρίζεται από τη διοίκηση στην προσπάθεια σωτηρίας των φιλοξενούμενων, που για δεύτερο ματς μετά την επανεκκίνηση της Τσβάιτε Λίγκας θα έχουν νέα πρόσωπα και φρέσκο αέρα στην ενδεκάδα τους.

Χωρίς να ξοδέψουν πολλά χρήματα, έκαναν σημαντικές προσθήκες, οι οποίες απέναντι στη Λειψία άλλαξαν το προφίλ τους. Πήρε παίκτες, τέλος, που γνωρίζουν το πρωτάθλημα και τις απαιτήσεις του. Υπό αυτήν την έννοια μάλλον υπερβολικό μοιάζει το 5άρι του «διπλού». Θα το βάλουμε σε μονό αποδεκτό κι ένα ποντάρισμα στο «διπλό» από 45λεπτο. Στα μείον της έκπληξης βρίσκεται η κακή παράδοση που έχει στη στο Ντίσελντορφ, κόντρα στη Φορτούνα, η Έρτζεμπιργκε μια και δεν έχει φύγει ποτέ με «τρίποντο». Οι πιθανότητες να το πετύχει στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι υπέρ της, αλλά υφίστανται.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
101. ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ – ΑΟΥΕ: 2 (5,00)
101. ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ – ΑΟΥΕ: 2 Η – 2Τ (9,00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x