Υπερβολικός ζήλος: Η άσκηση πυρκαγιάς εξελίχθηκε σε… Walking Dead (pic)

Μια τυπική άσκηση πυρκαγιάς σε νοσοκομείο της τουρκικής επαρχίας Μούγλα πρέπει να φάνταζε πολύ βαρετή στα μάτια των ιθυνόντων, και έτσι αποφάσισαν να βάλουν λίγο… χρώμα στα «θύματα».

Ευφάνταστος μακιγιέρ ή μακιγιέζ επενέβη καλλιτεχνικά στους «εγκαυματίες» με το αποτέλεσμα να φέρνουν περισσότερο σε ταινίες τρόμου με ζόμπι όπως το The Walking Dead, το Dawn of the Dead ή μάλλον την παρωδία των ταινιών του είδους Shawn of the Dead.Μάλιστα, οι αρμόδιοι ξεπέρασαν τους εαυτούς τους, με μαχαίρια και άλλα αιχμηρά αντικείμενα να βρίσκουν θέση στα κεφάλια και σε άλλα μέρη του σώματος των «τραυματιών», καθώς, άγνωστο πώς, η φωτιά φαίνεται πως είχε δολοφονικές διαθέσεις σύμφωνα με το «σενάριο» και άρχισε να εξαπολύει… μαχαιροπήρουνα!Έτσι πολλοί από τους συμμετέχοντες μπήκαν για τα καλά στο πετσί του ρόλου, παίζοντας τους βαριά τραυματίες ή τους μελλοθάνατους… Άντε και σε ταινία.

Πηγή: skai.gr

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ