Παράξενα

Υπερβολικός ζήλος: Η άσκηση πυρκαγιάς εξελίχθηκε σε… Walking Dead (pic)

Μάλιστα, οι αρμόδιοι ξεπέρασαν τους εαυτούς τους, με μαχαίρια και άλλα αιχμηρά αντικείμενα να βρίσκουν θέση στα κεφάλια και σε άλλα μέρη του σώματος των «τραυματιών».

Μια τυπική άσκηση πυρκαγιάς σε νοσοκομείο της τουρκικής επαρχίας Μούγλα πρέπει να φάνταζε πολύ βαρετή στα μάτια των ιθυνόντων, και έτσι αποφάσισαν να βάλουν λίγο… χρώμα στα «θύματα».

Ευφάνταστος μακιγιέρ ή μακιγιέζ επενέβη καλλιτεχνικά στους «εγκαυματίες» με το αποτέλεσμα να φέρνουν περισσότερο σε ταινίες τρόμου με ζόμπι όπως το The Walking Dead, το Dawn of the Dead ή μάλλον την παρωδία των ταινιών του είδους Shawn of the Dead.



Μάλιστα, οι αρμόδιοι ξεπέρασαν τους εαυτούς τους, με μαχαίρια και άλλα αιχμηρά αντικείμενα να βρίσκουν θέση στα κεφάλια και σε άλλα μέρη του σώματος των «τραυματιών», καθώς, άγνωστο πώς, η φωτιά φαίνεται πως είχε δολοφονικές διαθέσεις σύμφωνα με το «σενάριο» και άρχισε να εξαπολύει… μαχαιροπήρουνα!



Έτσι πολλοί από τους συμμετέχοντες μπήκαν για τα καλά στο πετσί του ρόλου, παίζοντας τους βαριά τραυματίες ή τους μελλοθάνατους… Άντε και σε ταινία.





Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x