Τεχνολογία

Υπηρεσίες 3D Scanning στην Ελλάδα από την B3D

Η εταιρεία B3D δημιουργήθηκε τον Ιούλιο του 2014 με σκοπό να γνωρίσει στο ελληνικό κοινό τις 3D scanning και 3D printing τεχνολογίες.

Όπως αναφέρεται και στο σχετικό δελτίο Τύπου, η εταιρεία έφερε στην Ελλάδα μια μοναδική παγκόσμια πατέντα στις υπηρεσίες 3D scanning και 3D printing που δίνουν την ευκαιρία στο χρήστη να δημιουργήσει το τρισδιάστατο ομοίωμά του σε ελάχιστο χρόνο. Το μόνο που έχει να κάνει (ο χρήστης) για να αποκτήσει το δικό του 3D ομοίωμα είναι να επισκεφτεί τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της B3D στο The Mall Athens, να σκανάρει το πρόσωπό του και στη συνέχεια να επιλέξει και να εφαρμόσει τον χαρακτήρα που επιθυμεί μέσα από μια μεγάλη γκάμα διαθέσιμων ενδυματολογικών και στυλιστικών προτάσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία διαθέτει ολοκληρωμένο τμήμα R&D, το οποίο ασχολείται κατά κύριο λόγο με την εξέλιξη των υπαρχόντων υπηρεσιών, καθώς επίσης και με την ανάπτυξη νέων υπηρεσιών 3D τεχνολογίας που θα είναι διαθέσιμες στα B3D σημεία στο άμεσο μέλλον και περιλαμβάνουν υπηρεσίες 3D modeling, 3D scanning αντικειμένων και 3D printing με υλικά όπως το πλαστικό ή το μέταλλο.

Πηγή: enternity.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x