F1

Υπό καθεστώς διαχείρισης τέθηκε η Force India

Οι τελευταίες εξελίξεις επιτρέπουν στην ομάδα της Force India να συνεχίσει να λειτουργεί, ενώ ταυτόχρονα διενεργούνται διαδικασίες εύρεσης καινούριου ιδιοκτήτη...

Η δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Force India, είχε ως αποτέλεσμα να περιέλθει υπό καθεστώς διαχείρισης, μετά και την ακρόαση των εκπροσώπων της ομάδας στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου.

Ο υποδιευθυντής της ομάδας Μπομπ Φένλι, έμεινε στην αγγλική πρωτεύουσα για την ακρόαση, αντί να ταξιδέψει στην Ουγγαρία για το γκραν πρι της Φόρμουλα 1 και ανακοίνωσε τον ορισμό διαχειριστή στην ομάδα από το δικαστήριο.

Η Force India ταλανίζεται από οικονομικά προβλήματα εδώ και αρκετό καιρό, χρωστώντας χρήματα σε αρκετούς πιστωτές, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται τόσο η Μερσέντες, όσο και ο ίδιος ο Σέρχιο Πέρεθ, που λίγες μέρες πριν είχε προβεί σε δηλώσεις σχετικά με την κατάσταση στην ομάδα, αποκαλώντας την «κρίσιμη».

Αρκετοί είναι οι πιθανοί ενδιαφερόμενοι επενδυτές που έχουν συνδεθεί με την ομάδα τους τελευταίους μήνες, με τον Λόρενς Στρολ, πατέρα του οδηγού της Γουίλιαμς, Λανς, να είναι ένας εξ' αυτών.

Επιμέλεια: Δημοσθένης Καραμούζας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x