Αγγλία

Υποφέρει στο «Ολντ Τράφορντ» η Άρσεναλ! (video)

Εφιάλτης αποδεικνύονται οι επισκέψεις της Άρσεναλ στο «Ολντ Τράφορντ». Μόνο μία νίκη μετρούν οι «κανονιέρηδες» την τελευταία δεκαετία στο σπίτι της Γιουνάιτεντ.

Με τον αέρα που της δίνει η πρώτη θέση, αλλά και οι οκτώ βαθμοί διαφοράς από τη Γιουνάιτεντ πηγαίνει η Άρσεναλ στο «Ολντ Τράφορντ».

Δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση αλλά κάθε φορά που πηγαίνει στην έδρα της Γιουνάιτεντ «φτύνει αίμα».

Τελευταία φορά η ομάδα του Λονδίνου έφυγε με το τρίποντο από την έδρα της μεγάλης αντιπάλου της ήταν πριν από επτά χρόνια και δυο μήνες. Συγκεκριμένα ήταν στις 17 Σεπτεμβρίου του 2006 όταν οι «κανονιέρηδες» κατάφεραν να πανηγυρίσουν τη νίκη μέσα στο Μάντσεστερ.



Πριν από αυτή τη νίκη η τελευταία φορά που η Άρσεναλ είχε καταφέρει να χαρεί ξανά μέσα στο «Ολντ Τράφορντ» ήταν το 2002 με γκολ του Βιλτόρ.



Την τελευταία δεκαετία η Άρσεναλ έχει καταφέρει να φύγει μόλις μία φορά νικήτρια από το «θέατρο των ονείρων».

Αντίθετα έχουν περάσει ματς στα οποία οι «κανονιέρηδες» πραγματικά έχουν υποφέρει από τη Γιουνάιτεντ.

Μάλιστα μέσα στην τελευταία δεκαετία η Άρσεναλ έχει υποστεί και τη βαρύτερη ήττα της στο «Old Trafford» από την έναρξη της Premier League.

Στις 28 Αυγούστου 2011 οι «κόκκινοι διάβολοι», πραγματικά διέσυραν την Άρσεναλ, διαλύοντας την με 8-2.



Εκτός αυτού, και η συνολική προϊστορία των μεταξύ τους αγώνων είναι υπέρ της Γιουνάιτεντ, μιας και από το 1993 που έπαιξαν πρώτη φορά στο πλαίσιο της Premier League στο «Old Trafford»,οι «κόκκινοι διάβολοι» μετρούν δεκατρείς νίκες, μόλις τρεις ήττες ενώ πέντε ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Επιμέλεια: Γιώργος Ντιμπένκος Κυριαζόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x