Ελλάδα

Υπόκλιση της ΑΕΚ στον κόσμο της

Η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ αποκαλείται «βασίλισσα», αλλά εκείνη ήταν που υποκλίθηκε σήμερα. Η ΚΑΕ ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του και απάντησε διακριτικά στην ανακοίνωση του ΠΑΟ για το ΟΑΚΑ.

Ήταν αναμενόμενο ότι ο κόσμος της ΑΕΚ θ’ αγκάλιαζε την ομάδα μπάσκετ στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι μετά την επιστροφή στην Α1.

Η εικόνα των εξεδρών του ΟΑΚΑ όμως στο ματς με τον Πανιώνιο εξέπληξε ευχάριστα και την ίδια την ομάδα. Γι’ αυτό την Τρίτη ένιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τους φιλάθλους της.

Με ανακοίνωσή της λοιπόν η ΚΑΕ υποκλίθηκε στη συμπαράσταση και την κόσμια συμπεριφορά τους, ενώ δεν παρέλειψε να τοποθετηθεί και για την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού (περί φθορών) ξεκαθαρίζοντας ότι αντισυμβαλλόμενος της ΚΑΕ ΑΕΚ είναι μόνο η διοίκηση του ΟΑΚΑ και θα σεβαστεί απόλυτα τους όρους της μεταξύ τους σύμβασης


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ

«Η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τους χιλιάδες οπαδούς της για την δυναμική παρουσία τους, αλλά και για την κόσμια συμπεριφορά τους στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Θεωρούμε δεδομένο, ότι οι οπαδοί της ΑΕΚ θα στηρίξουν θερμά και με την ίδια (κόσμια) συμπεριφορά την ομάδα και στη συνέχεια του Πρωταθλήματος για να οδηγήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τη «Βασίλισσα» του ελληνικού μπάσκετ όσο το δυνατό ψηλότερα. Δύναμη της ΑΕΚ ήταν και παραμένει ο ΚΟΣΜΟΣ της.

Δεσμευόμαστε, ότι στις επόμενες αναμετρήσεις θα επιφυλάξουμε εκπλήξεις στους οπαδούς μας, σε ανταπόδοση της στήριξης διαρκείας προς την ομάδα και της προσπάθειας που καταβάλλουμε για να ξαναγίνει η «Βασίλισσα» ισχυρή σε όλα τα επίπεδα.

Η «Βασίλισσα» επέστρεψε...

ΥΓ. Ενημερώνουμε τους φιλάθλους ότι: Αντισυμβαλλόμενος της ΚΑΕ ΑΕΚ είναι η διοίκηση του ΟΑΚΑ και μόνο. Η ΚΑΕ ΑΕΚ θα τιμήσει και θα σεβαστεί απόλυτα τις δεσμεύσεις, που απορρέουν από την -μεταξύ της διοίκησης του ΟΑΚΑ και αυτής- σύμβαση»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x