Stoiximan Super League

«Υπολογίσιμος αντίπαλος ο ΟΦΗ»

Παιχνίδι τακτικής περιμένει να δει ο Νίκος Παντέλης στην αναμέτρηση του Πανιωνίου κόντρα στον ΟΦΗ στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (18/8, 19:15).

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας στην οποία ο Πανιώνιος θα φιλοξενηθεί στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ (18/8, 19:15) αναφέρθηκε ο Νίκος Παντέλης, τονίζοντας πως προς το παρόν καμία ομάδα δεν είναι στο επίπεδο που θα ήθελε να είναι.

Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» χαρακτήρισε τον ΟΦΗ υπολογίσιμο αντίπαλο και εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα γίνει παιχνίδι τακτικής.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για την έναρξη του πρωταθλήματος:
«Σίγουρα κάθε αρχή και δύσκολη. Πιστεύω πως όλες οι ομάδες ξεκινούν από την ίδια αφετηρία. Για εμάς ίσως είναι καλό το ότι παίζουμε εκτός έδρας. Νομίζω πως καμία ομάδα αυτή τη χρονική στιγμή δεν είναι έτοιμη. Έχουμε δουλέψει πολύ και αυτά που έχουμε δουλέψει πιστεύω πως θα μας βγουν στο γήπεδο».

Για την ετοιμότητα του Πανιωνίου για την πρεμιέρα:
«Καμία ομάδα δεν είναι όπως την θέλει ο προπονητής. Θεωρώ πως έχουμε κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια και κάποια παιδιά που ήρθαν στη μέση της προετοιμασίας έχουν πάρει προπονήσεις και νομίζω ότι όπως θέλουμε να είναι η ομάδα την Κυριακή, έτσι και θα εμφανιστεί».

Για τον αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ:
«Ο ΟΦΗ και με τις μεταγραφές που έκανε έχει μια καλή ομάδα και σε ατομικό επίπεδο. Θα έχει και τον κόσμο που είναι μια καυτή έδρα. Νομίζω ότι θα γίνει ένα παιχνίδι τακτικής και σε αυτό το κομμάτι θα μπορέσουμε ν' ανταπεξέλθουμε πάρα πολύ. Είναι όμως ένας υπολογίσιμος αντίπαλος ο ΟΦΗ».

Για το αν πιστεύει ότι ο ΟΦΗ θα είναι περισσότερο ανταγωνιστικό φέτος:
«Σίγουρα ο ΟΦΗ από πλευράς μεταγραφών έχει περισσότερες επιλογές από εμάς. Εμείς είμαστε σε καλύτερη μοίρα σε ότι έχει να κάνει με το «δέσιμο». Έχουμε τον περυσινό και έχουν έρθει 2-3 καινούργιοι παίκτες. Νομίζω πως ο ΟΦΗ με τους παίκτες που πήρε θα είναι καλύτερος από πέρυσι».

Για τους αρχηγούς του Πανιωνίου:
«Το σκεπτικό μου είναι ότι τα τρία πρώτα παιδιά, ο Αραβίδης, ο Καμπάνταης και ο Μενδρινός, είναι παιδιά έμπειρα. Έχουν «φάει» τα γήπεδα με το κουτάλι. Και από την άλλη, ο τέταρτος, ο Κούρντι το σκεπτικό μου είναι ότι επειδή είναι νεαρός ήθελα να βάλω και κάποιον αρχηγό που είναι νεαρός και έχει και εμπειρία. Έχει και τα προσόντα. Όχι μόνο παικτικά, αλλά και χαρακτήρα. Να μπορέσει να αναπεξέλθει σ' αυτό το ρόλο. Για μένα ο αρχηγός σε μια ομάδα είναι πάρα πολύ σημαντικό πράγμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x