Stoiximan Super League

Υπολογίζει σε Ιτάνζ, ανανεώνει με Λούκας;

Ο μάνατζερ του Σαρλ Ιτάνζ ειδοποιήθηκε από τον ΠΑΟΚ ότι ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας υπολογίζεται. Σενάρια για ανανέωση του συμβολαίου του Λούκας.

Έντονη κινητικότητα υπάρχει στον ΠΑΟΚ για τη θέση του τερματοφύλακα.

Το βράδυ της Πέμπτης κυκλοφόρησε η φήμη ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον Αλέξανδρο Τζόρβα, που δεν θα συνεχίσει στον Απόλλωνα Σμύρνης που υποβιβάστηκε, την ώρα που στο ρόστερ υπάρχει ο Παναγιώτης Γλύκος και προς το παρόν ο Σανθ Χακόμπο, ο οποίος δεν υπολογίζεται, αλλά και ο Σαρλ Ιτάνζ.

Ο τελευταίος ενημερώθηκε από τον «Δικέφαλο του Βορρά» μέσω του μάνατζερ του ότι υπολογίζεται για τη φετινή σεζόν. Ο 31χρονος τερματοφύλακας, που έπαιξε με την εθνική Καμερούν στο Μουντιάλ της Βραζιλιάς, είχε δοθεί δανεικός στην Κόνιασπορ τη σεζόν που έφυγε και έκανε 33 συμμετοχές.

Ο πρώην πορτιέρο του Ατρόμητο είχε παραχωρηθεί στην τούρκικη ομάδα, διότι είχε «χαλαστεί» μαζί του ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος έριξε «νερό στο κρασί του».

Ανανεώνει;

Ραντεβού με τον Λούκας θα έχει σήμερα ο Ζήσης Βρύζας, ώστε να ξεκαθαρίσει το θέμα, καθώς είναι φανερό ότι ο παίκτης θέλει να πάει στη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και αποτελεί ξένο σώμα για την ομάδα. Πάντως, ακούγεται έντονα τις τελευταίες ώρες ότι οι δύο πλευρές θα ανανεώσουν τη συνεργασία τους, ώστε να βγει κερδισμένος ο ΠΑΟΚ και όχι μόνο ο Ισπανός μεσοεπιθετικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x