Ελλάδα

«Υποψήφιος για Παναθηναϊκό ο Τόμπσον»

Έντονο ενδιαφέρον για να αποκτήσει τον ελεύθερο, Ντιζόν Τόμπσον φαίνεται πως έχει ο Παναθηναϊκός. Δείτε τους αριθμούς του κορυφαίου σμολ φόργουορντ πέρυσι στο Eurocup.

Γνωστή είναι εδώ και καιρό η επιθυμία-ανάγκη του Παναθηναϊκού, να εντάξει στο δυναμικό του έναν παίκτη που να αγωνίζεται κυρίως στη θέση «3». Σοβαρή υποψηφιότητα μοιάζει να έθεσε ο Ντιζόν Τόμπσον.

Σύμφωνα με τον γνωστό Ισραηλινό δημοσιογράφο, Ντέιβιντ Πικ οι «πράσινοι» εξετάζουν πολύ σοβαρά την περίπτωση του 31χρονου Αμερικανού, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από τη Νίζνι.




Πρόκειται για έναν αθλητή που στις αρχές τις καριέρας του στο NBA (Φοίνιξ Σανς και Ατλάντα Χοκς) αγωνιζόταν κυρίως ως σούτινγκ γκαρντ, ωστόσο με το υπερατλαντικό του ταξίδι προς Ευρώπη, μετατράπηκε σιγά σιγά σε σμολ φόργουορντ.

Μάλιστα η σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν η καλύτερή του, καθώς ήταν ο πρωταγωνιστής της ρώσικης ομάδας μέχρι τα ημιτελικά του Eurocup, με τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε να τον αναδεικνύουν μέλος της καλύτερης πεντάδας.

Όσον αφορά στους αριθμούς του Τόμπσον στην διοργάνωση, είχε κατά μέσο όρο 13.5 πόντους, 8.2 ριμπάουντ, 2.1 ασίστ και 1.5 κλέψιμο ανά αγώνα.

Επιμέλεια: Αντώνης Διβόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x