Stoiximan Super League

Υποψήφιος για Ρέιντζερς ο Γκατούζο

Μεταξύ των υποψήφιων προπονητών να καθίσουν στον πάγκο της Ρέιντζερς είναι ο Τζενάρο Γκατούζο, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του σκοτσέζικου Τύπου.

Ο Τζενάρο Γκατούζο ή ο Στιβ Κλαρκ θα διαδεχθούν τον Άλι ΜακΚόιστ στην τεχνική ηγεσία της Ρέιντζερς, όπως αναφέρουν τα Μέσα Ενημέρωσης στη Σκωτία. Συγκεκριμένα, ο ΜακΚόιστ παραιτήθηκε από τη θέση του και ο σκοτσέζικος σύλλογος βρίσκεται ήδη στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του έμπειρου προπονητή.

Φαβορί αυτή τη στιγμή φαίνεται πως είναι ο πρώην διεθνής αμυντικός της Σκωτίας, Στιβ Κλαρκ, ο οποίος πριν από δώδεκα μήνες είχε εργαστεί για τελευταία φορά στη Γουέστ Μπρομ, ενώ στο παρελθόν έχει καθίσει στους πάγκους Νιούκαστλ, Τσέλσι, Γουέστ Χαμ και Λίβερπουλ. Το όνομα του 51χρονου προπονητή είχε ακουστεί και το καλοκαίρι για τη Σέλτικ, προτού αναλάβει τα ηνία της ομάδας ο Ρόνι Ντέιλα.

Όσον αφορά τον Γκατούζο, ο Ιταλός είχε φορέσει τη φανέλα της Ρέιντζερς τη σεζόν 1997/98 και αυτός είναι ένας από τους λόγους που εξετάζεται σοβαρά η περίπτωσή του. Μάλιστα, στο «παιχνίδι» της υποψηφιότητας του μπαίνει και το γεγονός ότι ο «Ρίνο» έχει παντρευτεί Σκοτσέζα και θα ήθελε εκείνη να επιστρέψει στη Γλασκώβη.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x