Κολύμβηση

Υποψήφιος σε πέντε κατηγορίες ο Φελπς!

Υποψήφιος στις περισσότερες κατηγορίες είναι ο Μάικλ Φελπς, στην καθιερωμένη εκδήλωση «Golden Googles» που θα πραγματοποιηθεί στην Νέα Υόρκη, στις 21 Νοεμβρίου.

Σε πέντε κατηγορίες θα είναι υποψήφιος ο Μάικλ Φελπς στα αμερικάνικα βραβεία «Golden Googles» που θα απονεμηθούν στις 21 Νοεμβρίου, στην Νέα Υόρκη.

Συγκεκριμένα σε αυτή για καλύτερος αθλητής της χρονιάς, για την καλύτερη κούρσα άνδρα αθλητή στα 200 μέτρα πεταλούδα, στα 200 μέτρα μεικτή, καθώς επίσης και της καλύτερης σκυταλοδρομίας στα 4x100 ελεύθερο και στα 4x100 μεικτή.

Τα βραβεία θα απονεμηθούν με βάση τις κούρσες των αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, όπου εκεί ο Μάικλ Φελπς κατέκτησε πέντε χρυσά και ένα ασημένιο μετάλλιο.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους υποψήφιους, το βραβείο του καλύτερου προπονητή διεκδικούν ο προπονητής του Φελπς, Μπόμπ Μπόουμαν και αυτός της Λεντέκι, Μπρους Γκέμελ.

Η Κέιτι Λεντέκι είναι υποψήφια σε τρεις κατηγορίες και συγκεκριμένα στην καλύτερη αθλήτρια της χρονιάς, στην καλύτερη κούρσα αθλήτριας, στα 800 μέτρα ελεύθερο όπου έκανε και παγκόσμιο ρεκόρ και στην καλύτερη σκυτάλη, στα 4x200 μέτρα ελεύθερο.

Να θυμίσουμε βέβαια πως τόσο ο Μάικλ Φελπς όσο και η Κέιτι Λεντέκι αναδείχθηκαν, πριν λίγες μέρες, κορυφαίοι κολυμβητές των Η.Π.Α, γεγονός βέβαια που ήταν αναμενόμενο αφού και οι δύο είχαν εκπληκτική παρουσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Να σημειωθεί πως οι νικητές της διοργάνωσης προκύπτουν υστέρα από ηλεκτρονική ψηφοφορία που γίνεται από απλούς φίλους της κολύμβησης και όχι από κάποιους κριτές ή ειδικούς του χώρου.

Επιμέλεια: Αργυρώ Φλώκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x