Χάντμπολ

Ύποπτη αναβολή…

Η ΔΕΠ/ΟΧΕ με ανακοίνωση της εκφράζει αμφιβολίες για το αν θα ορίσει ξανά την αναμέτρηση Αναγέννηση Βύρωνα- ΑΕΚ που δεν διεξήχθη στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών.

Πολύ σοβαρά φαίνεται πως είναι τα πράγματα αναφορικά με την μη διεξαγωγή του αγώνα Αναγέννηση Βύρωνα- ΑΕΚ που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί χθες. Ο Δήμος Βύρωνα με έγγραφο του στην ΟΧΕ ενημέρωσε πως το γήπεδο είναι ακατάλληλο για να γίνει ο αγώνας με αποτέλεσμα να αναβληθεί, ωστόσο όπως αποδείχθηκε το Σαββατοκύριακο διεξήχθησαν κανονικότατα αναμετρήσεις. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την αντίδραση της επιτροπής πρωταθλήματος, η οποία με ανακοίνωση της εκφράζει απορία για την αναβολή, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο την τύχη του αγώνα να κρίνει ο αθλητικός δικαστής!

Αναλυτικά η ανακοίνωση
«Αναφορικά με την αναμέτρηση Αναγέννηση Βύρωνα- ΑΕΚ για την 12η αγωνιστική της Α1 Ανδρών που δεν διεξήχθη την Κυριακή 21/12/2014, όπως ήταν προγραμματισμένη, η ΔΕΠ/ΟΧΕ αποφάσισε να διερευνήσει περισσότερο το θέμα, καθόσον το έγγραφο του Δήμου Βύρωνα που στάλθηκε στην ΟΧΕ το Σάββατο 20/12/2014 ζητούσε αναβολή του αγώνα, λόγω μη αποπεράτωσης των εργασιών στο κλειστό γυμναστήριο του Βύρωνα.

Η ΔΕΠ/ΟΧΕ εκ των υστέρων πληροφορήθηκε ότι στο ίδιο γήπεδο πραγματοποιήθηκαν πέντε συναντήσεις (τρείς το Σάββατο 20/12/2014 και δύο την Κυριακή 21/12/2014) των ηλικιακών πρωταθλημάτων της ΕΣΧΑ.

Κατόπιν των ανωτέρω η ΔΕΠ/ΟΧΕ έστειλε σήμερα (Δευτέρα 22/12/2014) έγγραφο στον Δήμο Βύρωνα ζητώντας διευκρινήσεις και στην συνέχεια, έχοντας όλα τα στοιχεία της υπόθεσης, θα αποφασίσει τον ορισμό του αγώνα σε νέα ημερομηνία ή θα εισηγηθεί στο Δ.Σ. της ΟΧΕ την παραπομπή της υπόθεσης στον Αθλητικό Δικαστή».

Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x