Στίβος

Υπόσχεση για επιδόσεις…

Η συνέντευξη Τύπου του 15ου "Γκαλά Γυναικών Φιλοθέης" την Τρίτη το μεσημέρι έδωσε το έναυσμα για τη διοργάνωση της Τετάρτης στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Στη διαδικασία έδωσαν το «παρών» ο Δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού, Παντελής Ξυριδάκης, ο πρόεδρος του ΑΟ Φιλοθέης, Παναγιώτης Κουλουμέντας, ο πρόεδρος του κοινωνικού φορέα «Εστία», Βασίλης Κασιμάτης, το μέλος της διοίκησης του ΣΕΓΑΣ, Γιάννης Μαμουζέλος και ο διευθυντής αγώνων, Γιάννης Κουτσογιαννόπουλος.

Τα κεντρικά πρόσωπα της συνέντευξης Τύπου ήταν οι αθλήτριες που θα πάρουν μέρος στο φετινό Γκαλά. Παρούσα ήταν η άλτρια του μήκους, Όλγα Κουτσερένκο, αλλά και οι Μαρία Μπελιμπασάκη και Ελισάβετ Πεσιρίδου, που αναμένεται να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα αγωνίσματά τους (100 μέτρα και 100 μέτρα με εμπόδια αντίστοιχα).

«Είμαστε χαρούμενοι για τη 15η στάση της διοργάνωσης κι ακόμη πιο χαρούμενοι που η φετινή διοργάνωση είναι αφιερωμένη στον φορέα "Εστία", για παιδιά με νοηματική στέρηση», τόνισε ο Γιάννης Κουτσογιαννόπουλος, ο οποίος άνοιξε τη συνέντευξη Τύπου και έκανε γνωστό πως οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά από τη ΝΕΡΙΤ (16.00-18.00).

«Πρόκειται για μια εξαιρετική προσπάθεια. Το Γκαλά είναι από τις λίγες διοργανώσεις αυτού του επιπέδου που γίνονται στην Ελλάδα. Είμαι περήφανος που αφιερώνουμε το Γκαλά στην "Εστία". Ο Δήμος θα συνεχίσει να είναι δίπλα στον ΑΟ Φιλοθέης και στην προσπάθεια που κάνει», τόνισε ο κ. Ξυριδάκης.

Ο κ. Κουλουμέντας τόνισε πως: «Όλη αυτή η προσπάθεια που γίνεται δεν θα είχε αποτέλεσμα αν δεν είχε βρει το κατάλληλο έδαφος. Αναφέρομαι στον Δήμο και στη διοίκηση του γυμναστηρίου, που σταθερά στηρίζουν το έργο του συλλόγου. Το Γκαλά ήταν μια ιδέα του Γιάννη Κουτσογιαννόπουλου και λιγότερο δική μου, που βρήκε γόνιμο έδαφος. Δεσμευόμαστε πως στο μέλλον θα γίνουμε καλύτεροι».

Στην παρουσία της «Εστίας» αναφέρθηκε και η Όλγα Κουτσερένκο, που θα είναι από τα κορυφαία ονόματα της διοργάνωσης. «Συμφωνώ απόλυτα πως, πρώτα από όλα, είμαστε άνθρωποι και πρέπει να βοηθάμε τους άλλους. Είναι η πρώτη μου φορά στη διοργάνωση και ευελπιστώ πως θα έχω μια καλή παρουσία. Δεν μπορώ να πω επίδοση, όμως, μπορώ να δεσμευτώ πως θα κάνω έναν καλό αγώνα».

«Μπράβο στους ανθρώπους του φορέα "Εστία". Τιμή μου που βρίσκομαι στο μίτινγκ. Στόχος μου να ξεκινήσω τη χρονιά με μια καλή επίδοση κι, αν είναι δυνατόν, με ένα νέο ατομικό ρεκόρ. Στην άκρη του μυαλού μου, έχω το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, όμως, στόχος μου είναι να βελτιώνομαι από αγώνα σε αγώνα», τόνισε η Ελισάβετ Πεσιρίδου.

«Είναι χαρά μου, καθώς για δεύτερη χρονιά θα πάρω μέρος στο Γκαλά Γυναικών της Φιλοθέης. Είναι ο πρώτος αγώνας της χρονιάς και είναι ιδιαίτερα σημαντικός για εμένα. Είμαι σίγουρη πως η διοργάνωση θα μας φέρει γούρι. Με χαροποιεί, επίσης, το γεγονός ότι ο αγώνας είναι αφιερωμένος στην "Εστία". Μην ξεχνάμε πως, εκτός από αθλητές, είμαστε και άνθρωποι», τόνισε η Μαρία Μπελιμπασάκη, που έχει ως στόχο τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ζυρίχης.


Το πρόγραμμα του Γκαλά:

15.10 Ύψος ΠΚ Α' -Κ- Ν
15.15 Μήκος ΠΚ Α' -Κ- Ν
16.00 Επί κοντώ GALA
16.15 Ύψος GALA
16.20 100 μ. εμπ. GALA
16.35 50μ Δημοτικά ΑΟ Φιλοθέης (6-7 ΣΕΙΡΕΣ)
16.40 Μήκος GALA
17.00 60 μ. «ΕΣΤΙΑ» συμβολικός δρόμος
17.20 100 μ. ΠΚ Α'-Κ-Ν
17.40 100 μ. GALA


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x