F1

Υποχρεωμένη η Ferrari να είναι ανταγωνιστική

Έτοιμος για έναν καλό αγώνα είναι ο Φερνάντο Αλόνσο, ο οποίος το προσεχές σαββατοκύριακο (6-8/9) τρέχει στην έδρα της Ferrari.

Το γκραν πρι της Ιταλίας παραδοσιακά συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα μιας και η Μόντσα είναι μια από τις πιο γρήγορες και ανταγωνιστικές πίστες της σεζόν.

Ωστόσο, για τη Ferrari το ιταλικό γκραν πρι έχει ιδιαίτερη σημασία αφού τρέχουν εντός έδρας, μπροστά στους χιλιάδες φίλους που κατακλύζουν τις κερκίδες.

Για αυτόν τον λόγο ο Φερνάντο Αλόνσο δήλωσε πως η σκουντερία είναι υποχρεωμένη να κάνει έναν καλό αγώνα για να μπορέσει να ευχαριστήσει τον κόσμο της.

«Η Μόντσα είναι για εμάς το πιο σημαντικό γκραν πρι της σεζόν. Τρέχουμε εντός έδρας και έχουμε την υποστήριξη όλων των φίλων μας. Ακόμη, η ιστορία λέει πως εκεί είμαστε πάντα ανταγωνιστικοί. Για αυτό το λόγο πρέπει να κάνουμε έναν πολύ καλό αγώνα την Κυριακή και να κάνουμε τον κόσμο να διασκεδάσει. Έχουμε πάρα πολλά κίνητρα, αισθανόμαστε την υποστήριξη του κοινού και ελπίζουμε να τα πάμε καλά», δήλωσε ο Ισπανός πιλότος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x