Games

Υψηλές απαιτήσεις για το Battlefield 4 σε Xbox One και PS4

Η έκδοση του επερχόμενου Battlefield 4 για το Xbox One και το PS4, πρέπει να είναι σημείο αναφοράς σύμφωνα με τον εκτελεστικό παραγωγό της DICE Patrick Bach.

Σε συνέντευξή του στο Eurogamer, ο Bach δήλωσε: «Έχουμε ένα πολύ περίπλοκο παιχνίδι με πολλά κινούμενα μέρη. Έπρεπε να αποφασίσουμε, ναι, θα το κάνουμε να τρέχει στα 60fps.

Όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα. Ξέρουμε ότι το παιχνίδι είναι συναρπαστικό, ειδικά όταν έχεις 64 παίκτες και καταστροφή. Αν όλα αυτά μπορούσαμε να τα μεταφέρουμε στις κονσόλες δεν θα ήταν εκπληκτικό; Αυτό ακριβώς στοχεύουμε». Στη συνέχεια ο Bach τόνισε, ότι ενώ η έκδοση για PC αντιπροσωπεύει την πλήρη εμπειρία Battlefield, η DICE θέλει να επιτύχει ίσους όρους ανταγωνισμού σε όλες τις next-gen πλατφόρμες, αναφέροντας μάλιστα πως εκείνοι που θα παίξουν τον τίτλο στα Xbox One και PS4, θα δουν ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο χάους του Battlefield 4 και πρόσθεσε:

«Αυτοί οι παίκτες θα βιώσουν ένα άλλο επίπεδο του χάους που δεν έχουν ξαναδεί. Στο 12 Vs 12, θα μπορούν να ακολουθούν τη δράση. Όταν όμως φτάσουν στο 32 Vs 32, θα είναι πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα όταν θα υπάρχει γύρω τόση δράση που δεν θα μπορεί να την ελέγξει. Αυτή είναι η εμπειρία που θέλουμε να δώσουμε στις κονσόλες χωρίς να θυσιάσουμε τους άλλους βασικούς πυλώνες του franchise», τόνισε κλείνοντας.

Πηγή: enternity.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x