Ευρώπη

«Υψηλές» προσδοκίες στον ΠΑΟΚ

Οι δύο ψηλοί του ΠΑΟΚ, Γιώργος Μπόγρης και Μιχάλης Τσαϊρέλης, δεν έκρυψαν τις μεγάλες βλέψεις τους για την ομάδα εν όψει του αγώνα της Τετάρτης με τη Χίμικ στην Πυλαία.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Χίμικ με στόχο την επιστροφή στις επιτυχίες στο Eurocup μετά την ήττα από την Άνκαρα. Ο Γιώργος Μπόγρης ξεκαθάρισε πως η ομάδα του δεν αφήνει σε δεύτερη μοίρα την Ευρώπη και παίζει για την πρόκριση.

«Εννοείται ότι στόχος μας είναι η πρόκριση. Πάμε πάντα για να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια, δεν πάμε για να βγούμε τρίτοι στον όμιλο. Ο όμιλος είναι περίεργος δεν υπάρχει φαβορί για την πρωτιά. Συγκεντρωμένοι μπορούμε να κυνηγήσουμε ωραία πράγματα. Πολλοί αγώνες θα κριθούν στο σουτ, κερδίσαμε έτσι κάποια ματς, χάσαμε κάποια άλλα, το θέμα είναι να μειώσουμε τα λάθη γιατί δεν θα είμαστε πάντα τυχεροί», τόνισε ο 24χρονος σέντερ. «Η Χίμικ είναι πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Έχουμε το πλεονέκτημα λόγω έδρας, κάναμε και μία ήττα εκτός προγράμματος να θέλουμε να έχουμε υψηλούς στόχους και τώρα θέλουμε τη νίκη. Η Χίμικ θα κερδίσει σχεδόν όλες τις ομάδες, οπότε αν τους κερδίσουμε θα έχουμε πλεονέκτημα. Η ομάδα μας είναι σε καλή κατάσταση. Πάντα πάμε για τις νίκες, όχι μόνο λόγω της ήττας από την Άνκαρα. Ήταν... καλό που χάσαμε γιατί μάθαμε απ’ αυτή την ήττα».

Ο άλλος βασικός ψηλός της ομάδας, Μιχάλης Τσαϊρέλης, με τη σειρά του, τόνισε: «Κάθε αγώνας είναι πρόκληση, παίζουμε με δυνατές ομάδες και δεν ξέρουμε το αύριο. Η Χίμικ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου, παίζουν γρήγορο μπάσκετ και είναι δυνατοί στην άμυνα. Πρέπει να είμαστε 40 λεπτά συγκεντρωμένοι. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είμαστε καλοί, στο δεύτερο είμαστε καλύτεροι. Τώρα πρέπει να υπάρξει ισορροπία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x