Γενικά

Υπ’ ατμόν ο Πραντέλι στη Γαλατασαράι

Βαρύ το κλίμα είναι στη Γαλατασαράι για τον Τσέζαρε Πραντέλι μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα εντός και εκτός Τουρκίας.

Μεγάλη δυσαρέσκεια επικρατεί στις τάξεις της διοίκησης της Γαλατασαράι για τον Τσέζαρε Πραντέλι, καθώς η μέχρι τώρα πορεία της «Τσιμπομ» σε Τουρκία και Ευρώπη είναι απογοητευτική.

Στην Τουρκία η ομάδα της Κωνσταντινούπολης ηττήθηκε το περασμένο Σάββατο μέσα στην «Τουρκ Τέλεκομ Αρένα» από την Τραμπζονσπόρ με 3-0 φτάνοντας κιόλας τις τρεις ήττες στο τουρκικό πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να πέσει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα πίσω από την Μπεσίκτας και τη Φενέρμπαχτσε.

Στο Champions League η Γαλατασαράι βρίσκεται στην τελευταία θέση του τέταρτου ομίλου με έναν μόνο βαθμό μετά τους τέσσερις πρώτες αγώνες και ουσιαστικά έχει χάσει το… τρένο της πρόκρισης στους 16.

Ωστόσο βρίσκεται σε μειονεκτική θέση και για την πρόκριση στο Europa League, καθώς χρειάζεται μόνο νίκη στον αυριανό αγώνα απέναντι στην Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες.

Ο διευθυντής του συλλόγου Αμπντουραχίμ Αλμπαιράκ δικαιολόγησε απόλυτα τις πρόσφατες αποδοκιμασίες των οπαδών μετά την ήττα από την Τραμπζονσπόρ: «Οι οπαδοί έχουν δίκιο και εγώ δεν μπορώ να στηρίξω πλέον την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους όρους του συμβολαίου του Ιταλού τεχνικού, υπονοώντας εμμέσως πλην σαφώς πως η απόλυση του Πραντέλι είναι ήδη θέμα συζήτησης εντός της διοίκησης της Γαλατασαράι και έπλεξε το εγκώμιο του προηγούμενο προπονητή ων δευτεραθλητών Τουρκίας: «Θα τρελαθεί κανείς, αν μελετήσει το συμβόλαιο του Πραντέλι. Υπάρχουν υψηλές ρήτρες. Ο Μαντσίνι ήταν από τους πιο έντιμους ανθρώπους που έχω συναντήσει, αποχώρησε χωρίς να ζητήσει καθόλου χρήματα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, για να αποχωρήσει από την Τουρκία ο πρώην προπονητής της εθνικής Ιταλίας, θα πρέπει να πληρωθεί το σύνολο των χρημάτων που προβλέπεται για τον επόμενο ενάμιση χρόνο που φτάνει περίπου στα τρία εκατομμύρια ευρώ.

Επιμέλεια: Αριστοτέλης Παπαδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x