Betmasters

Ώρα αποδείξεων για Γκέτεμποργκ, Τράμπζον και Αμβούργο

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr τρεις νίκες γηπεδούχων σε Σουηδία, Τουρκία και Γερμανία, υπολογίζοντας στα διαφορετικά αλλά πανίσχυρα κίνητρά τους.

Το χουνέρι που έκαναν Μάλμε και Έλφσμποργκ στην Γκέτεμποργκ θα το… φυσάει και δεν θα κρυώνει, αν δεν έρθει η νίκη στο τοπικό ντέρμπι με τη Χάκεν για την 28η αγωνιστική της σουηδικής Allsvenskan. Η πρωταθλήτρια και αντίπαλος του Ολυμπιακού στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ προηγήθηκε στο ματς του Σαββάτου (18/10), αλλά μέσα σε δεκατρία λεπτά (66΄-79΄) δέχθηκε το 1-2 από το σύλλογο του Μπόρας, ο οποίος πέρασε στη δεύτερη θέση με 49 πόντους αφήνοντας στο -2 την IFK!

Η Γκέτεμποργκ σίγουρα θα υπολογίζει το πολύ έναν πόντο για την Έλφσμποργκ στο Μάλμε, με το τοπικό ντέρμπι απέναντι στη Χάκεν ν΄ αποκτά τεράστια σημασία, όχι μόνο για τη δεύτερη θέση και το καλό εισιτήριο του Γιουρόπα Λιγκ αλλά για την ευρωπαϊκή έξοδο. Οι φιλοξενούμενοι, που χρησιμοποιούν επίσης το «Γκάμλα Ούλεβι» ως έδρα, έχουν ελπίδες για είσοδο στην τριάδα αν πετύχουν το «τρίποντο» οπότε αυτόματα έχουμε τεράστιο ματς σε ενδιαφέρον. Η τιμωρία του χαφ Γιόχανσον είναι κομβική για την IFK, η οποία εδώ, όμως, κρατά την τύχη στα χέρια της.

Ουδείς έχει αγαπημένο χόμπι να σώζει προπονητές, ειδικά όταν σκοπός είναι το κέρδος. Πάντως αν η Τράμπζον δεν κερδίσει ούτε τη Μερσίν, τότε τα πράγματα για τον Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς θα γίνουν αρκετά δύσκολα αναφορικά με την παραμονή του στην Τραπεζούντα. Μετά από πέντε αγωνιστικές η ομάδα του Αβραάμ Παπαδόπουλου (είναι διαθέσιμος μετά την επέμβαση στο ζυγωματικό) δεν έχει νίκη, ενώ η Μερσίν είναι αήττητη εκτός και μία, μόλις, ήττα στη Σούπερ Λιγκ.

Ρόστερ υπάρχει στην Τραμπζονσπόρ, μα όχι χημεία. Ουδέτερα τα αγωνιστικά νέα, τη στηρίζουμε για ένα «τρίποντο» που το χρειάζεται και μάλιστα στο πάντα υπολογίσιμο «Αβνί Ακέρ». Από εκεί και πέρα περιμένουμε από το Αμβούργο να εμφανιστεί ακόμη καλύτερο στην όγδοη αγωνιστική, μετά τη διακοπή, και να εξαργυρώσει τη μεγάλη νίκη στο Ντόρτμουντ (0-1) που έκανε πριν απ΄ αυτήν, αφήνοντας «άφωνο» το ποδοσφαιρικό κοινό της κεντροευρωπαϊκής χώρας!

Ο κόουτς Τσίνμπαουερ έχει βελτιώσει πολύ το ιστορικό γερμανικό κλαμπ, με το μεγάλο κατόρθωμα στο παραπάνω παιχνίδι να είναι διπλό: Και το Αμβούργο σκόραρε και η, συνήθως… παιδική χαρά, άμυνά του έμεινε όρθια σε μία δύσκολη έδρα της Μπουντεσλίγκας. Μόνο οι μακρόχρονα απόντες λείπουν, ενώ η αήττητη Χόφενχαϊμ πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν για τα δεδομένα της ως τώρα. Όπως και να έχει επιβάλλεται για τους γηπεδούχους να εξαργυρώσουν το «διπλό» στο Ντόρτμουντ με μία, όχι παράλογη, εντός έδρας επιτυχία.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
356. ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ – ΧΑΚΕΝ: 1 (1,85)
357. ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ – ΜΕΡΣΙΝ ΙΝΤΜΑΝ ΓΙΟΥΡΝΤΟΥ: 1 (1,70)
358. ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: 1 (2,35)



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x