Ισπανία

Ώρα… αποκαλυπτηρίων για Χάμες

Μέχρι το μεσημέρι θα ανακοινωθεί η απόκτηση του Χάμες Ροντρίγκες από τη Ρεάλ και το βράδυ θα γίνει η παρουσίασή του. Οι λεπτομέρειες του deal και οι δύο νέοι μεγάλοι στόχοι της «βασίλισσας».

Ο Χάμες Ροντρίγκες θα γίνει σήμερα κι επίσημα παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης. Η συμφωνία με τη Μονακό για τη μεγάλη μεταγραφή είναι οριστική και μέχρι το μεσημέρι αναμένονται οι ανακοινώσεις, ενώ προς το βραδάκι (20:00 ή 21:00 ώρα Ελλάδος) θα γίνει η επίσημη παρουσίασή του στο «Μπερναμπέου», αφού έχουν προηγηθεί τα τυπικά ιατρικά τεστ.

Οι Μονεγάσκοι θα βάλουν στα ταμεία τους 80 εκατ. ευρώ για την πώληση του 23χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος με τη σειρά του έχει συμφωνήσει για έξι χρόνια έναντι 7 εκατ. ευρώ το χρόνο και θα πάρει τη φανέλα με το νούμερο «10».

Ο Χάμες Ροντρίγκες θα αποτελέσει μετά τον Τόνι Κρόος τη δεύτερη μεταγραφή της «βασίλισσας». Όχι όμως και την τελευταία, καθώς ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως επόμενοι μεγάλοι στόχοι είναι ο Κέιλορ Νάβας για τη θέση του τερματοφύλακα και ο Ρανταμέλ Φαλκάο για αυτή του σέντερ φορ.

Πιθανές είναι, ωστόσο, και κάποιες αποχωρήσεις καθώς επισφαλής θεωρείται η θέση των Ντιέγκο Λόπεθ, Σάμι Κεντίρα και Άνχελ Ντι Μαρία στο ρόστερ. Εφόσον κάποιος ή κάποιοι εξ αυτών αποχωρήσουν, θα αντικατασταθούν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x