Βόλεϊ

Ώρα Ευρώπης…

Η ΑΕΚ ξεκινά την Τετάρτη τις υποχρεώσεις της στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας βόλεϊ γυναικών κόντρα στην αυστριακή Ποστ Σβέσατ στις 20:00.

Αυτός θα είναι ο πρώτος επίσημος αγώνας της "Ένωσης" τη φετινή σεζόν, αφού το πρωτάθλημα της Α1 ξεκινά το ερχόμενο Σάββατο.

Ο Απόστολος Οικονόμου έχει αντιμετωπίσει τις απουσίες της ανέτοιμης Γιόσοβιτς και της τραυματία Φερνάντεθ.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αφού είναι και το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς. Χρειάζεται μεγάλη αυτοσυγκέντρωση, να κρατήσουμε την τακτική μας από την αρχή για να καταφέρουμε να νικήσουμε το ματς, εύκολα ή δύσκολα», τόνισε ο Έλληνας τεχνικός, συμπληρώνοντας πως: «Η αντίπαλός μας είναι μια ομάδα με τέσσερις Σλοβάκες διεθνείς και τη Σαντόρ που είναι βασική στην Εθνική Ουγγαρίας και έχουμε δει ότι είναι ένα κοντρολαρισμένο σύνολο που παίζει πολύ καλά τακτικά».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x