Betmasters

«Ώρα» Σεντ Λούις στο 1,75!

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr τη νίκη των Κάρντιναλς στον δεύτερο τελικό της National, στην MLB, απέναντι στο Σαν Φρανσίσκο.

Οι Τζάιεντς, ερχόμενοι με φόρα από τις wild cards και την εύκολη επικράτηση με 3-1 νίκες επί της Ουάσινγκτον, έσπασαν την έδρα του Σεντ Λούις στον πρώτο τελικό της σειράς Best-of-Seven στις National League Championship Series. Το τελικό 0-3 δίνει αβαντάζ 1-0 στις νίκες στους φιλοξενούμενους, με το Σεντ Λούις να μην έχει, πλέον, κανένα περιθώριο να δεχθεί άλλο break έδρας.

Στο «Busch Stadium» να μην σκοράρουν οι Κάρντιναλς για δεύτερο σερί παιχνίδι είναι δύσκολο. Το ζήτημα είναι να μπορέσει να είναι πιο αποτελεσματικός ο Λανς Λιν (15-10, ERA 2,74, 181 strikeouts). Ο 27χρονος δεξιόχειρας έχει να κερδίσει επάνω από μήνα, με τη μία συμμετοχή του στα πλέι οφ να μην κρίνεται επιτυχημένη. Στη μόνη ήττα των ημιτελικών της National, με 3-2 στο Λος Άντζελες από τους Ντόντζερς, ο Λιν αγωνίστηκε έξι innings με απολογισμό επτά hits και δύο runs.

Αν μπορέσει να βοηθήσει στην ισοφάριση της σειράς θα έχει κάνει τη δουλειά του στο έπακρον. Έχει και προσωπικό κίνητρο άλλωστε: Σε τρεις ενάρξεις καριέρας με τους Τζάιεντς δεν έχει νίκη (0-3) με ERA 7,98! Είναι πίτσερ έδρας και καλός φέτος στα νυκτερινά παιχνίδια, σε αντίθεση με τον Τζέικ Πίβι (7-13, ERA 3,73, 158 strikeouts). Ο 33χρονος πίτσερ των φιλοξενούμενων έχει χειρότερους μέσους όρους σε ERA και στα εκτός έδρας ματς και σ΄ αυτά, όπως το εν λόγω, που διεξάγονται βράδυ!

Έχει να χάσει, όμως, από τις 25 Αυγούστου, μετρώντας έκτοτε πέντε νίκες και δύο no decision games. Οι φιλοξενούμενοι έχουν βελτιώσει εξαιρετικά το pitching τους και στους starters και στο bullpen, που πέρυσι αποτέλεσε την αχίλλειο πτέρνα τους. Με γνώμονα την ικανότητα των pitcher τους αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί, ειδικά σε ματς που μοιάζει με elimination game για το φοβερά δυναμικό και αξιόπιστο, όταν πιέζεται, Σεντ Λούις. Δίκαιο το 1,75 του «άσου», σε μονό αποδεκτό, και το στηρίζουμε.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
613. ΣΕΝΤ ΛΟΥΙΣ ΚΑΡΝΤΙΝΑΛΣ – ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ ΤΖΑΪΕΝΤΣ: 1 (1,75)



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x