Στίβος

Με την 3η καλύτερη επίδοση και με ατομικό ρεκόρ στα ημιτελικά του Παγκοσμίου η Μπελιμπασάκη!

Με νέο ατομικό ρεκόρ 52,27 η Μαρία Μπελιμπασάκη προκρίθηκε στα ημιτελικά των 400 μ. στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Μπέρμιγχαμ. Αποστολή: Γρηγόρης Ποζιός

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η Μαρία Μπελιμπασάκη στον προκριματικό των 400 μέτρων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Μπέρμιγχαμ. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια βελτίωσε κατά ένα εκατοστό του δευτερολέπτου το ατομικό της ρεκόρ και με 52,27 πέρασε ως 3η στα ημιτελικά του αγωνίσματος. Πρώτη στη σειρά της Μπελιμπασάκη ήταν η Οκόλο με 51.54 (η μοναδική αθλήτρια που κατέβηκε τα 52 δευτερόλεπτα), ενώ καλύτερο χρόνο έκανε και η Μακφέρσον με 52,18.

Αμέσως μετά το αγώνισμα η Μπελιμπασάκη τόνισε : "Όταν είδα οτι προκρίνομαι ήθελα να κρατήσω δυνάμεις για τον ημιτελικό το απόγευμα και για αυτό έκοψα. Ο αγωνιστικός χώρος είναι λίγο παράξενος και δεν θυμίζει πραγματικά αρένα. Πάω για ξεκούραση τώρα".

Η Μαρία Μπελιμπασάκη η οποία μάλιστα αγωνίστηκε στον, όχι και τόσο ευνοϊκό πρώτο διάδρομο στα προκριματικά, θα αγωνιστεί στην 2η ημιτελική στον 4ο διάδρομο στα ημιτελικά στις 22:32 ώρα Ελλάδος έχοντας την τρίτη καλύτερη επίδοση και θα στοχεύσει στην πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x