Πόλο

Ως πρωταθλητής στην Α1 ο Απόλλων Σμύρνης!

Με τον τίτλο του πρωταθλητή θα αγωνιστεί του χρόνου στην Α1 πόλο Ανδρών ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος επιβλήθηκε 11-5 του ΟΦΗ στον τελικό των πλέι οφ της Α2.

Πρωταθλητής της Α2 αναδείχτηκε ο Απόλλων Σμύρνης, μετά το σαρωτικό 11-5 επί του ΟΦΗ στον τελικό των πλέι οφ της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας, που έγινε στο κολυμβητήριο του Αλίμου.

Οι δύο ομάδες είχαν εξασφαλίσει ήδη την άνοδό τους, για πρώτη φορά στην ιστορία τους, στην Α1 πόλο ανδρών, με την «ελαφρά ταξιαρχία» να επιβεβαιώνει την δύναμή της και να κατακτάει τον τίτλο. Oι Κρητικοί, από την άλλη, που έδωσαν ένα ματς περισσότερο στα ημιτελικά, δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τα νεκρά διαστήματα των αντιπάλων και έμειναν με την ικανοποίηση της ανόδου, στο κλείσιμο μιας φοβερής σεζόν.

Ο Απόλλων μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε 4-0, διατηρώντας τo προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια του μaτς. Ο ΟΦΗ απάντησε ευστοχώντας στις επιθέσεις με παίκτη παραπάνω, μειώνοντας σε 6-3, όμως στο τέταρτο οκτάλεπτο η «ελαφρά ταξιαρχία» ανέβασε ξανά ρυθμούς και με το επιμέρους 5-2 εκτόξευσε τη διαφορά στο τελικό 11-5.

Τα οκτάλεπτα: 4-0, 1-1, 1-2, 5-2
Απόλλων Σμύρνης (Γιάννης Κατρουτζανάκης): Ρέππας, Μαυρωτάς Λ. 2, Μητρόπουλος 2, Ματαράγκας, Γερακούδης, Τσίκλος, Παπαδόπουλος Γ. 1, Λάζαρης 3, Δερμιτζάκης Χ. 2, Αφρουδάκης Ζ. 1, Ψαρρέας, Χατζηστεφάνου, Μιχαλόπουλος, Γκίρης, Γκαράνης

ΟΦΗ (Μάκης Βολτυράκης): Τσαβολάκης, Παπανικολάου 1, Κόκκινος, Ιερωνυμάκης 1, Βασιλάκης, Γεωργόπουλος 1, Σπυριδάκης, Κιαμούρης, Λεονταράκης, Κλήμος 1, Γιγουρτάκης 1, Καβουσάνος, Βαλσάμος, Κλάδος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x