Ευρώπη

Χάινς: «Ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν»

Την ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχρισε το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση της φετινής Ευρωλίγκας ο Κάιλ Χάινς.

Ανυπόμονος να αγωνιστεί με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και να συνεργαστεί με τον Ετόρε Μεσίνα, δήλωσε ο Κάιλ Χάινς. Ο πρώην σέντερ του Ολυμπιακού, ο οποίος είναι στη ρωσική πρωτεύουσα για να παρακολουθήσει το τουρνουά μπάσκετ «3Χ3» που διεξάγεται εκεί, θεωρεί πως η «ομάδα του στρατού» είναι το φαβορί για την κατάκτηση της φετινής Ευρωλίγκας, καθώς το φετινό σύνολο που «χτίζεται» δεν έχει καμία σημασία με εκείνο των προηγούμενων ετών.

«Πάντα ονειρευόμουν να παίξω σε μία μεγάλη ομάδα και το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Για να είμαι ειλικρινής, τα συναισθήματά μου αυτή τη στιγμή είναι πάνω από τις προσδοκίες μου. Η Μόσχα είναι μία πραγματική μπασκετούπολη. Ήρθε αρκετός κόσμος σε αυτό το τουρνουά και είναι απίστευτο. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν», δήλωσε αρχικά ο Κάιλ Χάινς στην ιστοσελίδα «itar-tass.com» και πρόσθεσε:

«Ήρθα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ο στόχος μου είναι η νίκη. Ξέρω πως τις τελευταίες σεζόν τα πράγματα στην Ευρώπη δεν πήγαν τόσο καλά για την ομάδα, καθώς δεν κατάφερε να πάρει την Ευρωλίγκα. Αλλά αυτή τη σεζόν, χτίζεται ένα πολύ καλό σύνολο. Έχω γνωρίσει αρκετούς νεοφερμένους παίκτες, ενώ έμειναν και οι ηγέτες της. Έτσι, πιστεύω πως φέτος η ομάδα θα έχει περισσότερες πιθανότητες από ποτέ για να πάρει την Ευρωλίγκα».

Τέλος, ο Αμερικανός σέντερ αναφέρθηκε στον Ετόρε Μεσίνα: «Είναι πιο δυνατός προπονητής της Ευρώπης. Πάντα έχεις κάτι να μάθεις από εκείνον και αυτό περιμένω. Ξέρω πως είναι απαιτητικός και καμιά φορά δεν κρύβεται, μιλώντας με τους παίκτες. Και είμαι έτοιμος γι’ αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x