Ιταλία

Χαίρεται η Λάτσιο… και ο ΠΑΟΚ

Μια πολύ σημαντική νίκη (2-0) πήρε η Λάτσιο στην -πάντα- δύσκολη έδρα της Φιορεντίνα, η οποία δεν θα πάει με την καλύτερη ψυχολογία στην Τούμπα, για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Χωρίς… φρένα ο Τζόρτζεβιτς.

Τρίτη σερί νίκη για την Λάτσιο, καθώς μετά τις Παλέρμο και Σασουόλο η Φιορεντίνα ήταν αυτή που υποτάχθηκε στους -για ακόμη μία φορά- πολύ καλούς Ρωμαίους.

Οι «λατσιάλι» αποδεικνύοντας πως βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση… άλωσαν την έδρα της Φιορεντίνα, η οποία όμως παρά την ήττα έδειξε ένα καλό πρόσωπο.

Η διάθεση των δύο ομάδων να παίξουν ποδόσφαιρο και όχι να καταστρέψουν το παιχνίδι του αντιπάλου, έδωσε την ευκαιρία σε όσους παρακολούθησαν το ματς να χαρούν μια αναμέτρηση με πολλές φάσεις και ένταση.

Το πρόσωπο της αναμέτρησης δεν ήταν άλλος από τον… σεληνιασμένο Φίλιπ Τζόρτζεβιτς, ο οποίος με το γκολ που πέτυχε (κάνοντας το 1-0) έφτασε τα πέντε τέρματα στην Serie A. Τη νίκη για τους πρωτευουσιάνους «καθάρισε» ο Λούλιτς στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Πλέον η Λάτσιο φαίνεται πως εδραιώνεται στις ευρωπαϊκές θέσεις, με την Φιορεντίνα όμως να έχει χάσει πολύτιμο έδαφος για την πεντάδα. Οι «βιόλα» αντιμετωπίζουν την προσεχή Πέμπτη τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη και μόνο με… αέρα δεν θα πάνε στην Τούμπα.

Φιορεντίνα: Νέτο, Τόμοβιτς, Γκονσάλο Ροντρίγκες, Σάβιτς, Μάρκος Αλόνσο, Νταβίντ Πισάρο, Ακουιλάνι (78' Μπερναρντέσκι), Κούρτιτς (46' Μπόρχα Βαλέρο), Ματίας Φερνάντες, Κουαντράδο, Μπαμπακάρ (68' Ίλιτσιτς).

Λάτσιο: Μαρκέτι, Καβάντα, Ντε Φράι, Σιανί (68' Νοβαρέτι), Ράντου, Λούκας Μπίγλια, Παρόλο, Μάουρι (58' Ονάζι), Καντρέβα, Λούλιτς, Φίλιπ Τζόρτζεβιτς (89' Κλόζε).

Αναλυτικά η βαθμολογία εδώ

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής

Σάββατο, 18/10

Ρόμα – Κιέβο 3-0
(5' Ντέστρο, 25΄Λιάγιτς, 33' Τότι πεν.)

Σασουόλο – Γιουβέντους 1-1
(13' Ζάζα - 19' Πογκμπά)

Κυριακή, 19/10

Φιορεντίνα – Λάτσιο 0-2
(35' Τζόρτζεβιτς, 92' Λούλιτς)

Αταλάντα – Πάρμα (16:00)
Κάλιαρι – Σαμπντόρια (16:00)
Βερόνα – Μίλαν (16:00)
Παλέρμο – Τσεζένα (16:00)
Τορίνο – Ουντινέζε (16:00)
Ίντερ – Νάπολι (21:45)

Δευτέρα, 20/10

Τζένοα – Έμπολι (21:45)

Η επόμενη (8η) αγωνιστική

Έμπολι – Κάλιαρι
Πάρμα – Σασουόλο
Σαμπντόρια – Ρόμα
Κιέβο – Τζένοα
Γιουβέντους – Παλέρμο
Ουντινέζε – Αταλάντα
Τσεζένα – Ίντερ
Λάτσιο – Τορίνο
Νάπολι – Βερόνα
Μίλαν – Φιορεντίνα

Επιμέλεια: Νίκος Παπακαλός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x