Επικαιρότητα

Χάκερς έκλεψαν γυμνές φωτογραφίες της Κέιτ Μος από την ημέρα του γάμου της

Εχει βγάλει τα ρούχα της πολλές φορές σε φωτογραφήσεις μόδας. Εκείνη η στιγμή, όμως, ήταν ιδιωτική που πέρασε - από χάκερς - στη Διαδικτυακή αιωνιότητα...

Μπορεί να μας έχει συνηθίσει στις αισθησιακές φωτογραφίσεις - καθ' ότι κορίτσι των άκρων - όμως, αυτή τη φορά η Κέι Μος γθύθηκε σε ιδιωτικό γεγονός. Κι έχει κάθε δικαίωμα να γίνει έξαλλη μαθαίνοντας ότι χάκερς έκλεψαν τις γυμνές φωτογραφίες του γάμου της με τον Τζέιμι Χινς το 2011.

Ηταν τότε που το 43χρονο μοντέλο άλλαζε προκειμένου να ντυθεί νυφούλα στο πλευρό του πρώην συζύγου της σήμερα, Τζέιμι Χινς. Αυτές είναι οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο, ενώ εκτιμάται ότι οι χάκερ έκλεψαν τις φωτογραφίες όπως και αρκετές άλλες που έβγαλε ο Χινς, από τον υπολογιστή της.

«Η Κέιτ είναι έξαλλη. Αν και έχει χωρίσει πλέον με τον Τζέιμι, αυτές οι φωτογραφίες ήταν πολύ, πολύ ιδιωτικές», δήλωσε πηγή στην Daily Star. «Προφανώς η Κέιτ έχει ξαναβγάλει τα ρούχα της για φωτογραφίσεις, αλλά αυτές είναι διαφορετικές. Κάποιες από τις φωτογραφίες ήταν μόνο για τα μάτια του Τζέιμι», πρόσθεσε η ίδια πηγή.


Φωτογραφία από το γάμο της Κέιτ Μος με τον Τζέιμι Χινς

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x