Ελλάδα

Χάκετ: «Είχα προτάσεις από Ελλάδα»

Προτάσεις από την Ελλάδα αποκάλυψε πως είχε ο Ντάνιελ Χάκετ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και όσο φαινόταν πως βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός της Αρμάνι Μιλάνο. Διαβάστε τι είπε ο Ιταλός γκαρντ.

Έντονο ενδιαφέρον από ελληνικές ομάδες για την απόκτηση του έφερε στο «φως της δημοσιότητας» ο Ντάνιελ Χάκετ. Ο άσος της Αρμάνι Μιλάνο υποστήριξε πως αυτό το καλοκαίρι δέχθηκε προτάσεις από συλλόγους της χώρας μας.

Σε δηλώσεις του τόνισε πως αν και υπήρξε η προοπτική της Ελλάδας, αλλά και της Τουρκίας, τελικά προτίμησε να παραμείνει στην Ιταλία.

«Δεν μπορώ να αρνηθώ πως δεν υπήρξαν προβλήματα με την Αρμάνι Μιλάνο. Είχα προτάσεις από την Ελλάδα και από την Τουρκία αλλά προτίμησα να παραμείνω στην Ιταλία και να υπερασπιστούμε το πρωτάθλημα της Serie A και να παλέψουμε για την Euroleague με την Ολίμπια» ήταν τα λόγια του Ιταλού γκαρντ.

Ο Χάκετ εξαιτίας ενός περιστατικού στην εθνική Ιταλίας στο οποίο πρωταγωνίστησε, τιμωρήθηκε από την ιταλική ομοσπονδία με εξάμηνο αποκλεισμό από το πρωτάθλημα της χώρας.

Αυτό τον έφερε ένα βήμα εκτός της Αρμάνι Μιλάνο με τον ίδιο να ψάχνει για ένα διάστημα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο γκαρντ της Αρμάνι επίσης αναφέρθηκε στην επιστροφή του στην εθνική ομάδα της Ιταλίας, μετά την αδικαιολόγητη φυγή του: «Είμαι έτοιμος να επιστρέψω στην εθνική ομάδα και να διεκδικήσουμε ένα μετάλλιο στο ερχόμενο Eurobasket».

Επιμέλεια: Νίκος Παπακαλός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x