Stoiximan Super League

Έβρισε τον γυμναστή ο Χακόμπο!

Διαφωνία με τον γυμναστή της ομάδας είχε ο Χακόμπο και τον έβρισε. Στη διοίκηση περνάει πλέον το θέμα. Τι λέει ο παίκτης.

Η κακή συμπεριφορά του προς τον γυμναστή της ομάδας, Γρηγόρη Καβαλιεράτο είναι ο λόγος που… έστειλε στη διοίκηση τον Σανθ Χακόμπο ο Χουμπ Στέφενς, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Ο Ισπανός τερματοφύλακας του φώναξε και τον έβρισε, ύστερα από διαφωνία που είχαν για μια άσκηση.

Τον λόγο έχει πλέον η διοίκηση που θα ακούσει τη Δευτέρα τι λέει από την πλευρά του ο 30χρονος παίκτης για την κακή συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης και εννοείται πως δεν θα παίξει κόντρα στον Άρη την Κυριακή(24/11,19:30). Ο Χακόμπο είναι έξαλλος, διότι θεωρεί πως σκέφτονται να φέρουν άλλον στη θέση του, ενώ πρόσφατα υπήρξε η πληροφορία πως έγινε επαφή με τον Ορέστη Καρνέζη, ο οποίος δεν έχει χρόνο συμμετοχής στη Γρανάδα.

Ακούγεται έντονα ότι ο πρώην τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει το… πάνω χέρι. Υπάρχει όρος στο συμβόλαιο ότι μπορεί να τον διώξει χωρίς να τον αποζημιώσει οικονομικά εφόσον υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα, όπως και συνέβη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x