Stoiximan Super League

«Χαλαρά» και επιστροφές στον ΠΑΟΚ

Χαρακτήρα αποφόρτισης και συντήρησης στον τομέα της φυσικής κατάστασης είχε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, τρεις ημέρες πριν από την πρεμιέρα του Europa League με την Ντιναμό Μινσκ.

Το δύσκολο πρόγραμμα για τον ΠΑΟΚ άρχισε με τον εντός έδρας αγώνα με τη Νίκη Βόλου και συνεχίζεται με εκείνο με την Ντιναμό Μινσκ στην Τούμπα.

Μία ημέρα μετά το ρεπό που είχε δώσει ο Άγγελος Αναστασιάδης στους παίκτες του, η προπόνηση για τους «ασπρόμαυρους» είχε χαρακτήρα αποφόρτισης και συντήρησης στον τομέα της φυσικής κατάστασης.

Συγκεκριμένα, οι Θεσσαλονικείς δούλεψαν στην αντοχή, την ενδυνάμωση και την ταχύτητα υπό τις οδηγίες του Λεωνίδα Δημητρακόπουλου. Από εκεί και πέρα, οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν σε όλο το ματς του Σαββάτου ακολούθησαν ειδικό, πιο χαλαρό πρόγραμμα.

Από την πλευρά τους, ο Κίτσιου και ο Γκολάσα γυμνάστηκαν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, όπως κι ο Χέντβιγκες Μαντούρο που ανεβάζει ρυθμούς και μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του σε φουλ ρυθμούς.

Τέλος, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης ακούμπησε μπάλα για πρώτη φορά μετά την αρθροσκόπηση στην οποία υποβλήθηκε και ανεβάζει ρυθμούς για να ολοκληρώσει το πρόγραμμα επανένταξης.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο οποίος στον αγώνα με τη Νίκη Βόλου υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στον αριστερό προσαγωγό θα υποβληθεί σήμερα σε εξετάσεις για να καθοριστεί το πρόγραμμα αποθεραπείας του.

Η προπόνηση της Τρίτης θα πραγματοποιηθεί στις 10:30 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x