F1

Χαλαρά… Μπότας στην Αυστρία!

Σχεδόν… ξεκούραστα, ο Βάλτερι Μπότας έκανε τον ταχύτερο χρόνο και πήρε τη 2η φετινή του pole position στην Αυστρία! Δεύτερος ο Φέτελ, τρίτος ο Χάμιλτον, που θα εκκινήσει, όμως, 8ος λόγω ποινής.

«Δίπλωσε» ο Μπότας!

Αφότου… έσπασε το ρόδι στο Μπαχρέιν, ο Φινλανδός πιλότος της Μερσέντες εκμεταλλεύτηκε το ατύχημα του Γκροζιάν και πήρε σήμερα (8/7) τη δεύτερη pole position της καριέρας του.

Έτσι, ο 27χρονος, με χρόνο 1:04.251 στη δεύτερη προσπάθειά του, θα εκκινήσει πρώτος στο αυριανό Γκραν Πριν της Αυστρίας!

Τα πάντα «καθάρισαν» όταν ο Ρομέιν Γκροζιάν έχασε τον έλεγχο του μονοθέσιού, με αποτέλεσμα να το παρκάρει στη μέση της πίστας, καταστρέφοντας τον τελευταίο γρήγορο γύρο τόσο του Χάμιλτον όσο και του Φέτελ!

Ο Γερμανός θα εκκινήσει, τελικά, 2ος, με τον Βρετανό να κάνει, μεν, τον 3ο καλύτερο χρόνο, αλλά θα ξεκινήσει 8ος, καθώς του επιβλήθηκε ποινή 5 θέσεων, λόγω μη προγραμματισμένης αλλαγής κιβωτίου.

Οπότε, ο Κίμι Ράικονεν ανεβαίνει στην 3η θέση, με τους Ρικιάρντο, Φερστάπεν, Γκροζιάν, Πέρεζ, Χάμιλτον, Οκόν και Σάινθ να συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα του αυστριακού αγώνα (15:00 ώρα Ελλάδας).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x