Αγγλία

Χαλαρά στην… Γιουνάιτεντ ο Βιδάλ

Μπορεί να μη θέλει να συζητήσει για το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Αρτούρο Βιδάλ όμως φαίνεται κάτι παραπάνω από… ψημένος. Τι αναφέρουν τα δημοσιεύματα και πόσο τον πουλάει η Γιουβέντους.

Από τα τέλη Ιουνίου έχει γνωστοποιηθεί το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Αρτούρο Βιδάλ, ωστόσο και εξαιτίας του Μουντιάλ δεν υπήρξαν επιπλέον εξελίξεις. Η υπόθεση αυτή όμως φαίνεται πως… αναθερμαίνεται.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή η Χιλιανή εφημερίδα «Tercera» υποστήριξε πως ο ατζέντης του μέσου της Γιουβέντους, Φερνάντο Φελίτσεβιτς (ο οποίος είχε βρεθεί στο Λονδίνο για την μεταγραφή του Αλέξις Σάντσες στην Άρσεναλ) έδωσε τα χέρια με τους «κόκκινους διαβόλους» για την απόκτηση του πελάτη του.

Από την άλλη, η «Mercurio» ανέφερε πως η ομάδα του Φαν Χάαλ ζήτησε τον ιατρικό φάκελο του 27χρονου Χιλιανού από την «μεγάλη κυρία», καθώς την ανησυχεί ιδιαίτερα το πρόβλημα που έχει στο γόνατο. Η «AS.com» θεωρεί πάλι πως η μεταγραφή δεν απέχει πολύ.

«Έχω ακούσει τις φήμες αλλά δεν πρόκειται να μιλήσω γι’ αυτές. Απολαμβάνω τις διακοπές μου και μόλις επιστρέψω από τις διακοπές μου θα δω τι θα συμβεί. Είμαι πολύ χαλαρός και όλοι μας θα θέλαμε να παίζουμε σε μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου», ήταν τα γεμάτα νόημα λόγια του Βιδάλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «ESPN», η Γιουβέντους αξιώνει ένα ποσό της τάξης των 57 εκατ. ευρώ για να τον αποδεσμεύσει.

Επιμέλεια: Αντώνης Διβόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x