Ψυχαγωγία

Χαλκιάς στον ΣΠΟΡ FM: «Η παράσταση είναι οι δηλώσεις και η παρουσία του ίδιου του Ζαμπέτα»

Για την παράσταση «Μάλιστα κύριε Ζαμπέτα» η οποία ανεβαίνει στο θέατρο «Αλίκη», μίλησε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM ο Τάσος Χαλκιάς.

Στο θέατρο «Αλίκη» θα ανέβει το βράδυ της Πέμπτης (8/2) στις 19:00 η παράσταση «Μάλιστα κύριε Ζαμπέτα».

Πρόκειται για ένα μεγάλο μουσικό θέαμα αφιερωμένο στη ζωή του Γιώργου Ζαμπέτα, που αποτελεί φόρο τιμής στον αυτοδημιούργητο δεξιοτέχνη του μπουζουκιού.

Το «ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» σας καλεί στο Θέατρο «Αλίκη» να παρακολουθήσετε το έργο με μόνο αντίτιμο την ηλεκτρονική προσφορά σας των 5 ευρώ. Η παράσταση θα δοθεί για τους σκοπούς του «Όλοι μαζί μπορούμε».

O ηθοποιός, Τάσος Χαλκιάς που αποτελεί εκ των πρωταγωνιστών στην παράσταση φιλοξενήθηκε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM και στην εκπομπή «Μπαμ και Κάτω» των Μπάμπη Χριστόγλου και Μιχάλη Λεάνη.

«Ο πρωταγωνιστής της παράστασης είναι οι δηλώσεις και η κινηματογραφική παρουσία του ίδιου του Ζαμπέτα. Εμείς δεν μπήκαμε καν στον κόπο να αναβιώσουμε το πρόσωπό του μέσα από κάποιον ηθοποιό» τόνισε αρχικά ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στον πολύ σημαντικό ρόλο που έχει παίξει η γυναίκα του στη συλλογή στοιχείων αλλά και στο να παραμείνει «ζωντανή» η φιγούρα του μέχρι και σήμερα, καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά «ο ίδιος ο Ζαμπέτας ήταν πολύ άτακτος και σαν χαρακτήρας αλλά και στην ζωή του».

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x