Επικαιρότητα

Χαλκιδική: Το αγρόκτημα έκρυβε... μίνι χασισοφυτεία

Ο 36χρονος δράστης καλλιεργούσε συνολικά έξι δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,70 μέτρου - Κατασχέθηκαν μία ηλεκτρονική ζυγαριά και ένα κυνηγετικό όπλο.

Η αιφνιδιαστική έρευνα που έγινε από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Πολυγύρου στο σπίτι και το αγρόκτημα ιδιοκτησίας ενός 36χρονου σε περιοχή της Σιθωνίας στην Χαλκιδική, απέδειξε ότι είχε... χόμπι την χασισοκαλλιέργεια και κατείχε παράνομο όπλο.

Τόσο στην κατοικία του, όσο και στο κτήμα, ο δράστης καλλιεργούσε συνολικά έξι δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,70 μέτρου, από τα οποία είχε τρυγήσει ακατέργαστη κάνναβη βάρους 309,3 γραμμαρίων που φύλαγε σε τέσσερις συσκευασίες.

Ακόμη κατασχέθηκαν μία ηλεκτρονική ζυγαριά και ένα κυνηγετικό όπλο για το οποίο δεν είχε νόμιμη άδεια. Ο 36χρονος συνελήφθη και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Χαλκιδικής του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών.

*** Μια φυτεία από πέντε δενδρύλλια μεγάλου μεγέθους και άλλα εννέα φυτά κάνναβης στην αρχή της ανάπτυξής τους καλλιεργούσε στην αυλή του σπιτιού του στην Ήλιδα ένας 57χρονος, ο οποίος συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας. Στην κατοικία του δράστη, οι αστυνομικοί βρήκαν και 17 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας κατηγορούμενο για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών.

πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x