Γενικά

Χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο η Κορακάκη

Συνέχεια στις επιτυχίες δίνει η Άννα Κορακάκη, η οποία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 25μ. Αεροβόλου πιστολιού του Παγκοσμίου πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Μόναχο.

Μετά την διπλή διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο η Άννα Κορακάκη δήλωσε πως θα δώσει προτεραιότητα στις σπουδές της. Αυτό, ομως, δεν την κρατάει μακριά από της διακρίσεις.

Η ολυμπιονίκης της σκοποβολής κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 25μ. Αεροβόλου πιστολιού, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Μόναχο, με σκορ 23.

Νικήτρια του αγώνα ήταν η Κινέζα Ζανγκ με 29, ενώ στη δεύτερη θέση ανέβηκε η Βουλγάρα Μπόνεβα με 26.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, η Ελληνίδα σκοπεύτρια παρέλαβε και το βραβείο της κορυφαίας αθλήτριας για το 2016, από την Παγκόσμιο ομοσπονδία σκοποβολής, το οποίο -όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση- απονέμεται στον αθλητή που εκπροσώπησε καλύτερα τις αξίες της σκοποβολής στην περασμένη σεζόν, μέσω αγωνιστικών διακρίσεων, συμπεριφοράς και χαρακτήρα.

«Αισθάνομαι υπέροχα. Δούλευα όλα αυτά τα χρόνια, για να βελτιώσω το στόχο μου και το 2016 ήταν μια φανταστική και αποδοτική σεζόν. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια και τους φίλους μου, που με υποστηρίζουν πάντα», δήλωσε για αυτήν την διάκριση η Άννα Κορακάκη.

Και ναι! Χάλκινο μετάλλιο σήμερα στα 25 μέτρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Μονάχου! Παρόλες τις αδυναμίες σ' έναν απ'τους δυσκολότερους τελικούς της καριέρας μου, κατάφερα να κερδίσω αυτό το μετάλλιο και να μη βγάλω το χαμόγελο απ'τα χείλη μου!!! Ευχαριστώ τον μεγαλύτερο coach Τάσο Κορακάκη που σε μία φαινομενικά "εκτός φόρμας" χρονιά με κάνει να παραμένω στο βάθρο σε αυτές τις μεγάλες διοργανώσεις! / Bronze medal at the @issf_official World Cup in Munich!?? Despite I faced some difficulties during the finals, I managed to win this medal! Thanks to my dearest coach & father who always knows how to keep me high and make me shoot good even in my "weak" times!?? #bronzemedal #issf #worldcup #shootingsport #sportpistol #happywoman

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Korakaki Official (@annakorakaki) στις


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x