Ισπανία

Χαμηλά (;) εμπόδια για τους τρεις

Μικρομεσαίες ομάδες θα κληθούν να αντιμετωπίσουν εντός της εβδομάδας Ρεάλ Μαδρίτης, Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα, στην εμβόλιμη – πέμπτη αγωνιστική της Primera Division.

Κεφάλι στη βαθμολογία της Ισπανίας έχει πάρει η Μπαρτσελόνα, η οποία θέλει να παραμείνει μακριά από τους δύο συλλόγους της Μαδρίτης, τη Ρεάλ και την Ατλέτικο.

Οι Καταλανοί παρουσιάζουν πολύ καλό πρόσωπο με την έναρξη της σεζόν, έχοντας πετύχει 11 γκολ σε 4 αγώνες και παράλληλα δεν έχει παραβιαστεί ούτε μία φορά η εστία τους. Στο πλαίσιο της εμβόλιμης – πέμπτης αγωνιστικής της Primera Division οι «μπλαουγκράνα» αντιμετωπίζουν την Μάλαγα του πρώην… δικού μας, Χάβι Γράθια. Αμφίβολος ήταν ο Νεϊμάρ, ενώ ο Ράκιτιτς έκανε θεραπείες μετά τη νίκη επί της Λεβάντε. Τιμωρημένος είναι ο Σουάρες, ενώ «παίζεται» η συμμετοχή των Βερμάλεν.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, τώρα, προέρχεται από την… υπερηχητική νίκη (8-2) μέσα στην έδρα της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, κάτι που οπαδοί της θα περίμεναν να δουν και την Τρίτη στο εντρός έδρας ματς με την Έλτσε. Ο Κάρλο Αντσελότι αναμένεται να ξεκινήσει για πρώτη φορά ως βασικούς τους Κέιλορ Νάβας και Τσιτσαρίστο στη θέση του Κασίγιας και του Μπενζεμά, αντίστοιχα. Ωστόσο, ο Ιταλός δεν υπολογίζει τους τραυματίες Κεντίρα και Χεσέ, ενώ αμφίβολοι είναι οι Ράμος και Πέπε.

Στις νίκες θέλει να επιστρέψει η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία μετά τη νίκη επί της συμπολίτισσας Ρεάλ έχει μία ήττα από τον Ολυμπιακό και μία ισοπαλία κόντρα στη Θέλτα. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν υπολογίζει μόνο τον Ροντρίγκες που παραμένει εκτός μία εβδομάδα, αλλά οι «ροχιμπλάνκος» χρειάζονται πάση θυσία τη νίκη για να μην μείνουν κι άλλο πίσω στη βαθμολογία.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου

Ρεάλ Μαδρίτης-Έλτσε (21:00)
Θέλτα-Ντεπορτίβο Λα Κορούνια (23:00)

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου

Αλμερία-Ατλέτικο Μαδρίτης (21:00)
Εϊμπάρ-Βιγιαρεάλ (21:00)
Ράγιο Βαγεκάνο-Αθλέτικ Μπιλμπάο (21:00)
Γρανάδα-Λεβάντε (23:00)
Μάλαγα-Μπαρτσελόνα (23:00)
Σεβίλλη-Σοσιεδάδ (23:00)

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου

Εσπανιόλ-Χετάφε (21:00)
Βαλένθια-Κόρδοβα (23:00)

Η επόμενη (6η) αγωνιστική

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου

Έλτσε-Θέλτα (22:00)

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου

Βιγιαρεάλ-Ρεάλ Μαδρίτης (17:00)
Μπαρτσελόνα-Γρανάδα (19:00)
Ατλέτικο Μαδρίτης-Σεβίλλη (21:00)
Αθλέτικ Μπιλμπάο-Εϊμπάρ (23:00)
Λεβάντε-Ράγιο Βαγεκάνο (23:00)

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου

Χετάφε-Μάλαγα (13:00)
Ντεπορτίβο Λα Κορούνια-Αλμερία (18:00)
Σοσιεδάδ-Βαλένθια (20:00)
Κόρδοβα-Εσπανιόλ (22:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x