F1

Χάμιλτον και στη Σανγκάη!

Ο Λιούις Χάμιλτον, όπως και στην Αυστραλία, έκανε τον ταχύτερο χρόνο στις κατατακτήριες δοκιμές και θα εκκινήσει από την πρώτη θέση στο αυριανό (9/4) δεύτερο grand-prix της Formula 1 στην Κίνα.

Την έκτη pole position στην πίστα της Σανγκάης στην Κίνα και 63η συνολικά στην καριέρα του, πανηγύρισε ο Λιούις Χάμιλτον. Ο Βρετανός πιλότος της Mercedes, όπως και στην πρεμιέρα, έκανε τον ταχύτερο χρόνο (1:31.678) στις κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου (8/4) και θα εκκινήσει από την πρώτη θέση στο αυριανό (9/4, 09:00) δεύτερο grand-prix της σεζόν στη Formula 1.

Δίπλα του θα βρίσκεται ο νικητής του πρώτου αγώνα στην πίστα της Μελβούρνης στην Αυστραλία, Σεμπάστιαν Φέτελ με Ferrari. Ο Γερμανός πιλότος κατάφερε να πήρε την δεύτερη θέση στην τελευταία του προσπάθεια, όντας γρηγορότερος κατά ένα εκατοστό του δευτερολέπτου (1:31.864) από τον έτερο οδηγό της Mercedes, Βαλέρι Μπότας, που θα ξεκινήσει από την τρίτη θέση. Μαζί του στη δεύτερη σειρά της εκκίνησης, θα βρίσκεται ο έτερος πιλότος της ιταλικής ομάδας, Κίμι Ραϊκόνεν.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x