Europa League

Χαμόγελα για Ατρόμητο, με Μάιντζ ο Αστέρας!

Μία εκ των Σεράγεβο ή Χάουγκεσουντ θα αντιμετωπίσει ο Ατρόμητος στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League. Απέναντι στην γερμανική, Μάιντζ θα δοκιμάσει την τύχη του ο Αστέρας Τρίπολης.

Μόνο ο Ατρόμητος στάθηκε τυχερός στην κλήρωση για την Γ’ προκριματική φάση του Europa League, στην οποία συμμετείχε και ο Αστέρας Τρίπολης.

Οι Περιστεριώτες καλούνται να αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Σεράγεβο-Χάουγκεσουντ για να πάρουν την πρόκριση στα πλέι-οφ της διοργάνωσης.

Στο πρώτο παιχνίδι των υποψήφιων αντιπάλων του Ατρόμητου είχε νικήσει 1-0 η Χάουγκεσουντ και πλέον έχει ένα μικρό προβάδισμα για την πρόκριση. Ωστόσο η εικόνα του αγώνα αδικεί το Σεράγεβο καθώς είχε την πρωτοβουλία στο μεγαλύτερο μέρος του αγωνα.

Σαφώς, όμως το έργο του Αστέρα Τρίπολης είναι πολύ δυσκολότερο. Οι Αρκάδες εάν περάσουν το εμπόδιο της Ροβανιέμι τότε θα κοντραριστούν με τη Μάιντζ, στην οποία θα αγωνίζεται ο Στέφανος Καπίνο.

Και οι δύο ομάδες μας θα δώσουν τα πρώτα παιχνίδια εκτός έδρας στις 31 Ιουλίου, ενώ οι επαναληπτικοί θα διεξαχθούν σε Περιστέρι και Τρίπολη στις 7 Αυγούστου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x