Πόλο

Χάμος στα πλέι άουτ της Α1, θα κριθούν στα… δικαστήρια

Δύο επίσημα έγγραφα της ΚΟΕ με τον ίδιο αριθμό πρωτοκόλλου, που αναγράφουν, ωστόσο, διαφορετική ημερομηνία και ώρα τέλεσης αγώνα έχουν φέρει τα πάνω κάτω στα πλέι άουτ της Α1 πόλο Γυναικών.

Χάος έχει προκύψει στην διεξαγωγή των πλέι άουτ της Α1 πόλο γυναικών, ανάμεσα στον Τρίτωνα Αμαρουσίου και τον Ηλυσιακό, αφού υπάρχουν δύο επίσημα έγγραφα της ΚΟΕ με ίδιο αριθμό πρωτοκόλλου, αλλά διαφορετική ημερομηνία και ώρα τέλεσης του μεταξύ τους αγώνα.

Συγκεκριμένα, στο ένα έγγραφο –που έχει αποσταλεί πρώτο- αναγράφεται η 23η Απριλίου στις 20:30 ως μέρα και ώρα διεξαγωγής, ενώ στο άλλο η 24η Απριλίου στις 21:00. Και στις δύο περιπτώσεις έδρα είναι το Ιλίσιο κολυμβητήριο.

Σύμφωνα με την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας, υπήρξε διορθωτική προκήρυξη μια μέρα αργότερα, καθώς δημιουργήθηκε πρόβλημα στην παραχώρηση του Ιλίσιου κολυμβητηρίου, ενώ οι προσπάθειες να γίνει το ματς σε διαφορετικές εγκαταστάσεις απέτυχαν.

Από την ομάδα του Αμαρουσίου, ωστόσο, λέγεται πως δεν έλαβαν ποτέ τη συγκεκριμένη διόρθωση, με αποτέλεσμα να έχουν κάνει τον προγραμματισμό τους για τέλεση του αγώνα την Κυριακή, κάτι που σημαίνει πως θα είναι πιθανό να στερηθούν βασικές παίκτριες, που δεν γνώριζαν την αλλαγή στην ημερομηνία και είχαν ήδη κλείσει εισιτήρια για να φύγουν.

Μάλιστα, η αποστολή του Τρίτωνα πήγε κανονικά την Κυριακή στο Ιλίσιο κολυμβητήριο και βρήκε κλειστές τις πόρτες, με τους ανθρώπους της ομάδας να είναι αποφασισμένοι να κυνηγήσουν μέχρι τέλους το δίκιο τους, χρησιμοποιώντας όλα τα ένδικα μέσα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x