F1

Χάνει τα τελευταία γκραν πρι ο Ραϊκόνεν

Σε επέμβαση στην πλάτη θα υποβληθεί ο Κίμι Ραϊκονεν, ο οποίος χάνει τα δύο τελευταία γκραν πρι του πρωταθλήματος της Formula 1.

Πρόωρα τελείωσε η σεζόν για τον Κίμι Ραϊκόνεν, ο οποίος όπως ανακοίνωσε ο μάνατζέρ του, Στιβ Ρόμπερτσον, δεν θα πάρει μέρος στα δύο τελευταία γκραν πρι του πρωταθλήματος της Formula 1 λόγω των έντονων πόνων που έχει στην πλάτη.

Ο Iceman, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στην πλάτη και λίγο έλειψε να μην συμμετάσχει στο γκραν πρι της Σιγκαπούρης, αποφάσισε να υποβληθεί σε επέμβαση στην πλάτη πριν την ολοκλήρωση της σεζόν, ώστε να είναι έτοιμος για το επόμενο πρωτάθλημα που θα τρέχει για λογαριασμό της Ferrari.

«Σε έναν ιδανικό κόσμο θα ήταν ωραίο ο Κίμι να ολοκληρώσει τη σεζόν με την Lotus, συμμετέχοντας στα δύο τελευταία γκραν πρι της χρονιάς. Ωστόσο, λόγω του έντονου πόνου στη μέση δεν είναι πιθανό», ήταν τα λόγια του μάνταζερ του Φινλανδού πιλότου.

Ωστόσο, η απόφαση του Ραϊκόνεν να μπει στο χειρουργείο πριν την ολοκλήρωση της σεζόν έρχεται μετά τα όσα συνέβησαν στο Άμπου Ντάμπι, όπου είχε απειλήσει να μην συμμετάσχει στα τελευταία γκραν πρι αν δεν πληρώνονταν από τη Lotus.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x