Ο Ισπανός σταρ ανακοίνωσε, μέσω facebook, πως δε θα συμμετάσχει στο Swiss Indoors της ελβετικής πόλης, ώστε να μην επηρεαστεί περισσότερο το τραυματισμένο του πόδι του μετά το τουρνουά της Σανγκάης που ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή.

Ο 31χρονος θα προσπαθήσει να προλάβει τη διοργάνωση στο Παρίσι τον επόμενο μήνα.

Συγκεκριμένα, ο Ναδάλ έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του: «Δυστυχώς, ανακοινώνω πως πρέπει να αποσύρω τη συμμετοχή μου από το Swiss Indoors Basel, μετά την επιστροφή μου στην Ισπανία και την επίσκεψη στον γιατρό μου. Πίεσα πολύ το γόνατό μου και τα προβλήματα άρχισαν να εμφανίζονται στο τουρνουά της Σαγκάης, με αποτέλεσμα ο γιατρός μου να με συμβουλεύσει να ξεκουραστώ.

Μετά από δύο "φορτωμένες" εβδομάδες στην Κίνα, με τον τίτλο στο Πεκίνο και τον τελικό στη Σανγκάη, ήρθε η ώρα για λίγη ξεκούραση. Θέλω να στείλω μήνυμα στους πολλούς φιλάθλους του τένις στην Ελβετία, οι οποίοι πάντα μου δείχνουν σεβασμό στους αγώνες μου με τον Ρότζερ και να τους πω πως ελπίζω να τους δω του χρόνου».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ