Euro 2024

Χάνει το Μουντιάλ ο Φαλκάο!

Σύμφωνα την «L’ Equipe», ο Ρανταμέλ Φαλκάο αναμένεται να χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας. Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να επιβεβαιωθεί η είδηση από το ιατρικό τιμ της εθνικής Κολομβίας.

Χάνει τη μάχη με το χρόνο για να προλάβει το Παγκόσμιο Κύπελλο ο Ρανταμέλ Φαλκάο. Σύμφωνα την «L’ Equipe», παρότι ο σέντερ φορ της Μονακό άρχισε να συμμετέχει σε μέρος της προπόνησης της γαλλικής ομάδας και έχει συμπεριληφθεί στην 30μελή αποστολή της Κολομβίας από τον Χοσέ Πέκερμαν, δεν πρόκειται να είναι εγκαίρως έτοιμος να αγωνιστεί σε μια τόσο απαιτητική διοργάνωση και δεν θα είναι στην τελική 23άδα.

Ο «τίγρης», που είχε υποστεί ρήξη χιαστών τον Ιανουάριο, έκανε εντατική αποθεραπεία για να προλάβει το μεγάλο ραντεβού, αλλά οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν θα τα καταφέρει. Μάλιστα, η δυσάρεστη είδηση αναμένεται να επικυρωθεί την επόμενη εβδομάδα, ενώ ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στην πατρίδα του την Τρίτη.

Πάντως παρά την τεράστια απουσία του Φαλκάο, ο Φερνάντο Σάντος και η Εθνική θα έχουν αρκετούς ακόμη πονοκεφάλους στην πρεμιέρα της ελληνικής ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αφού η επιθετική γραμμή της Κολομβίας απαρτίζεται από παίκτες όπως οι Τζάκσον Μαρτίνες (Πόρτο), Κάρλος Μπάκα (Σεβίλλη), Αντριάν Ράμος (Χέρτα) και Τεόφιλο Γκουτιέρες (Ρίβερ Πλέιτ).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x