Επικαιρότητα

Χανιά: Οι κραυγές της περιπτερούχου έδιωξαν τον ληστή

Η 58χρονη γυναίκα τρομοκρατήθηκε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης όταν είδε να τη σημαδεύει η κάνη του πιστολιού που κρατούσε ο κακοποιός

Γλίτωσε χάρη στον… πανικό της η ιδιοκτήτρια ενός περιπτέρου στα Χανιά, που άρχισε να ουρλιάζει από τον τρόμο όταν ένας ένοπλος προσπάθησε να τη ληστέψει! Ο επίδοξος ληστής τα… χρειάστηκε και το έβαλε στα πόδια, για να συλληφθεί λίγο αργότερα!


Η 58χρονη γυναίκα τρομοκρατήθηκε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης όταν είδε να τη σημαδεύει η κάνη του πιστολιού που κρατούσε ο κακοποιός, ο οποίος προσπάθησε να αρπάξει τα χρήματα που είχε στο ταμείο της. Αμέσως έβαλε τις φωνές καλώντας σε βοήθεια, ξαφνιάζοντας έτσι τον δράστη που εγκατέλειψε τα σχέδιά του και έσπευσε να εξαφανιστεί.

Όμως, οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που επενέβησαν άμεσα, συνέλαβαν σε μικρή απόσταση τον40χρονο Έλληνα, βρήκαν πάνω του το όπλο και τον οδήγησαν στο περίπτερο, όπου τον αναγνώρισε με βεβαιότητα η ταραγμένη ιδιοκτήτρια. Στη συνέχεια, τον προσήγαν στην Ασφάλεια όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για απόπειρα ληστείας και παράβαση του νόμου περί όπλων και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x