Επικαιρότητα

Χάος στη Μάλαγα από φήμη για τρομοκρατική επίθεση σε εκδήλωση για το Πάσχα

Οι εικόνες είναι αποκαλυπτικές του τρόμου που επικράτησε με ανθρώπους να ουρλιάζουν και να ποδοπατούν ο ένας τον άλλο για να γλιτώσουν από τον υποτιθέμενο κίνδυνο

Σκηνές χάους διαδραματίστηκαν τα ξημερώματα της Τρίτης στην Μάλαγα της Ισπανίας όταν κατά τη διάρκεια εορτασμών για το Πάσχα των Καθολικών κυκλοφόρησε μια φήμη ότι ήταν σε εξέλιξη τρομοκρατική επίθεση.

Στη σκιά του φόβου που έχει σκεπάσει την Ευρώπη από τις επιθέσεις των τελευταίων ετών όσοι συμμετείχαν στους εορτασμούς και άκουσαν τη φήμη αυτή άρχισαν να τρέχουν προς κάθε κατεύθυνση για να βρουν καταφύγιο.

Σύμφωνα με την αστυνομία όλα ξεκίνησαν από έναν καβγά που ξέσπασε κάπου στο κέντρο της ισπανικής πόλης με αυτόπτες μάρτυρες να πιστεύουν ότι οι άνδρες που είδαν ξαπλωμένοι στο έδαφος είχαν χτυπηθεί από τρομοκράτες.

Οι εικόνες είναι αποκαλυπτικές του τρόμου που επικράτησε με ανθρώπους να ουρλιάζουν και να ποδοπατούν ο ένας τον άλλο για να γλιτώσουν από τον υποτιθέμενο κίνδυνο.

Ο απολογισμός έκανε λόγο για τουλάχιστον δύο τραυματίες, μια γυναίκα που κόπηκε στο χέρι σε έναν φράχτη και έναν άνδρα που χτυπήθηκε στο χέρι.



Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x